Sport

Spectatorii nu s-au înghesuit la FC U Craiova – FCSB. Atmosferă dezolantă pe ”Ion Oblemenco”

Se vorbea de o atmosferă incendiară la partida FC U Craiova - FCSB, însă la meciul din etapa a 9-a a Ligii 1 au venit mai puțin spectatori decât se aștepta.
18.09.2021 | 21:34
Spectatorii nu sau inghesuit la FC U Craiova  FCSB Atmosfera dezolanta pe Ion Oblemenco
Se vorbea de o atmosferă incendiară la partida FC U Craiova - FCSB, însă la meciul din etapa a 9-a a Ligii 1 au venit mai puțin spectatori decât se aștepta. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu jr. anunța că pe stadionul ”Ion Oblemenco” vor fi 15.000 de fani pentru a susține formația pregătită de Adrian Mutu.

Însă, atmosfera a fost una mult mai calmă deoarece suporterii lui FC U nu s-au înghesuit la arenă, în ciuda faptului că favoriții întâlneau o favorită la titlu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova – FCSB s-a jucat cu spectatori puțini

La întâlnirea FC U Craiova – FCSB nu au venit mai mult de 6.000 de spectatori, iar tribune stadionului din Bănie arătau dezolant pentru un joc de o asemenea miză pentru gruparea promovată în acest sezon în Liga 1.

Absența fanilor olteni de la această partidă este surprinzătoare, mai ales că prețurile biletelor au fost mai mult de accesibile: 10 lei – Peluza Sud, 20 lei – tribuna 2, 30 lei – tribuna 1, 80 lei – VIP.

ADVERTISEMENT

Conducătorii celor de la FC U Craiova au fost acuzați de rivalii de la Universitatea că împart prin orașe tichete gratuite la meciul cu FCSB. Președintele Marcel Pușcaș a dezvăluit că gruparea pe care o reprezintă a hotărât ca în jur de 1.800-2.000 de bilete să fie alocate gratuit copiilor până la 14 ani.

Asistență, sub meciul cu Dinamo

Este a doua cea mai mare asistență pe care FC U Craiova o are la un meci pe teren propriu de la revenirea în Liga 1. Recordul s-a înregistrat la întâlnirea cu Dinamo București, din etapa a 2-a, când au fost 11.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Oltenii au intrat în Top 20 al asistențelor din actuala stagiune a Ligii 1, fiind la egalitate cu partidele UTA Arad – Farul Constanța și FC Argeș – Rapid București, dar departe de numărul de spectatori înregistrat de rivala Universitatea la întâlnirea cu Sepsi (10.000).

Formația patronată de Mihai Rotaru se mai află în Top 10 cu trei meciuri din actualul sezon, cu Rapid București, FCSB și UTA Arad, dar mtoate acestea le-a disputat în deplasare.

ADVERTISEMENT

Iordănescu, comparat cu Mourinho

Partida FC U Craiova – FCSB contează pentru etapa a 9-a a Ligii 1, iar oltenii au venit cu moralul la pământ după ce nu au mai reușit să câștige în ultimele patri runde, în timp ce ”roș-albaștrii” au călcat-o în picioare pe rivala Dinamo, scor 6-0.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, mijlocașul Constantin Budescu a fost inclus în lot pentru acest meci şi este rezervă în derby-ul din Bănie.

Înainte de acest joc, fostul mare internațional Liță Dumitru a vorbit despre impactul pe care îl are numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la FCSB și l-a comparat pe tehnicianul ”roș-albaștrilor” cu celebrul Jose Mourinho.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Hunedoara – FCSB: 2,45 este cota pentru „total goluri: 4-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: