Life

“Sper să avem gemeni”. Vestea momentului despre Anda Adam şi Joseph

Vestea momentului despre Anda Adam și Joseph. Cântăreața și iubitul ei și-ar dori să aibă copii împreună.
09.09.2022 | 08:56
Sper sa avem gemeni Vestea momentului despre Anda Adam si Joseph
Vestea momentului despre Anda Adam și Joseph. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Adam și Joseph sunt împreună de mai bine de un an, iar iubitul cântăreței a făcut o declarație care dă de înțeles că cei doi ar urma să devină părinți.

Vestea momentului despre Anda Adam și Joseph

Artista și iubitul ei au fost prezenți la un eveniment monden, acolo unde s-au fotografiat împreună, părând mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la petrecerea respectivă, iar iubitul Andei Adam pare că nu-și poate lua mâinile de pe ea.

Joseph a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam în Cappadocia, Turcia, iar nunta se anunță a fi una spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a oferit prea multe detalii despre marele eveniment, dar spune că acesta nu va avea loc nici în România, nici în Elveția.

Iubitul solistei a făcut o declarație din care reiese că Anda Adam ar urma să devină mamă din nou. Joseph își dorește două fete gemene, dintre care una să aibă ochii lui, iar cealaltă pe cei ai cântăreței.

ADVERTISEMENT

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, ca două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția!

Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine și ne completăm, suntem ca Yin și Yang.

ADVERTISEMENT

Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, a declarat Joseph pentru ciao.ro.

Anda Adam, fermecată de ochii logodnicului ei

Anda Adam și-a aprobat iubitul și este fermecată de ochii lui albaștri, care au cucerit-o din prima. Vedeta își dorește și ea două fete gemene, dar nu a precizat dacă este sau nu însărcinată în acest moment.

“Și vreau două gemene cu el, care să aibă ochii lui!”, și-a completat artista logodnicul.

În iulie au mai apărut zvonuri potrivit cărora Anda Adam ar fi însărcinată, însă vedeta a lămurit situația. Cântăreața a explicat, scurt, pentru FANATIK, că nu este însărcinată, dar că își dorește să devină mamă încă o dată.

“Nu, nu sunt însărcinată. Evident că îmi mai doresc copii.”, a fost declarație vedetei la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: