Life

Anda Adam și-a pus logodnicul în dificultate la TV. Cum a reacționat când a fost întrebată despre nuntă

Anda Adam și logodnicul său au oferit un interviu la dublu, însă atunci când a fost întrebată despre nuntă, artista a avut o reacție neașteptată care l-a pus în dificultate Yosif.
01.09.2022 | 18:51
Anda Adam sia pus logodnicul in dificultate la TV Cum a reactionat cand a fost intrebata despre nunta
Cum a reacționat Anda Adam atunci când a fost întrebată despre căsătorie. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în toamna anului trecut și, chiar dacă afirmă că ea și Yosif se iubesc nespus de mult, artista a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebată când va avea loc nunta. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! l-a lăsat pe logodnicul său să ofere un răspuns.

Anda Adam, reacție neașteptată atunci când a fost întrebată despre nuntă. Și-a pus logodnicul în dificultate

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci sunt împreună din anul 2021, iar în noiembrie, după câteva luni de relație, bărbatul i-a cerut artistei să-i devină soție. Momentul a avut loc într-un peisaj de vis, în Cappadocia, Turcia, iar vedeta declara, la acea vreme, că totul a fost foarte emoționant.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nunta încă nu a avut loc. Cei doi îndrăgostiți au acordat un interviu împreună, pentru emisiunea Vorbește lumea, iar artista a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebată despre eveniment.

După ce a ezitat să spună dacă ea și logodnicul său sunt fericiți împreună, l-a lăsat, din nou, pe Yosif să ofere un răspuns.

ADVERTISEMENT

„Aici chiar trebuie să-i dai lui microfonul. Vreau să-l pun în dificultate”, a spus Anda Adam, după care a râs, aranjându-și, atent, bretonul în fața camerei de filmat.

„Este un subiect delicat. Sperăm să facem și noi în primăvară, maxim în toamna viitoare”, a reacționat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și motiva gestul, Anda Adam a susținut că nu vrea să-l preseze pe iubitul său și că îl lasă pe el să decidă când și cum se vor desfășura lucrurile.

„Simt eu că el vrea să-mi pregătească o surpriză și nu aș vrea să fiu foarte insistentă pe subiect, să-i îngreunez și mai mult situația și surpriza pe care, poate, vrea el să o pregătească”, a continuat artista.

ADVERTISEMENT

Anda Adam vrea să devină mamă din nou cât mai repede: „Evelin chiar insistă. Ne-a terorizat”

Atât Anda Adam, cât și logodnicul său au câte o fetiță din căsătoriile anterioare, însă cei doi își doresc cu ardoare să aibă copii împreună. 

„Foarte important este faptul că noi ne iubim foarte mult, că ne înțelegem foarte bine, că ne mai dorim copii. Eu sunt foarte decisă, poate chiar și anul acesta, să mai facem și copii. Avem copii deja, dar ne dorim și împreună”, a declarat Anda Adam.

În plus, Yosif a mărturisit că își dorește gemeni, mai exact, două fetițe, una dintre ele să aibă ochii albaștri, iar cealaltă să-i semene mamei ei.

Totodată, Anda Adam a mărturisit că Evelin, fiica sa, este nerăbdătoare să mai aibă o surioară și îi amintește tot timpul acest lucru.

„Evelin chiar insistă. Pe noi, puțin, chiar ne-a terorizat. În continuu mă întreabă doar, ‘Mami, dar când ai un bebe în burtică? Când îmi faci o surioară sau un frățior?’ Ea tot așteaptă să plasăm comanda asta de bebe”, a mărturisit Anda Adam.

Când vine vorba de trăsăturile care i-au făcut să se îndrăgostească, artista admiră la soțul său răbdarea, în timp ce Yosif o descrie drept o femeie „ambițioasă și plină de dragoste”.

„Ăsta este unul din lucrurile pe care le-am adorat la el, pentru că nu e foarte ușor să fii lângă cineva ca mine și, sincer, trebuie să ai răbdare”, a afirmat fosta concurentă de la Bravo, ai stil!.

 

ADVERTISEMENT
Tags: