Life

Spike, prima apariție în public după ce s-a s-a cuplat cu fosta soție a lui Bordea. „Credeam că deja s-a lămurit cu povestea”

Spike a ieșit în public după ce i-a suflat de sub nas soția lui Cătălin Bordea. Cum au reacționat cei care au avut ocazia să îl vadă pe artist
23.12.2023 | 15:17
Spike prima aparitie in public dupa ce sa sa cuplat cu fosta sotie a lui Bordea Credeam ca deja sa lamurit cu povestea
Spike a ieșit în public după ce i-a suflat de sub nas soția lui Cătălin Bordea Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, lumea mondenă a fost zguduită de o despărțire fulger. După aproape zeci ani de relație, Cătălin Bordea și soția lui au ales să meargă pe drumuri diferite. Motivul? L ivia l-a înșelat pe comediant cu cel mai bun prieten al lui.

Spike i-a furat de sub nas soția celui mai bun prieten, Cătălin Bordea

Încurcate sunt căile iubirii, iar Cătălin Bordea poate confirma asta. După ce și-a pus soția pe un piedestal și a iubit-o enorm de mult, acesta a primit una dintre cele mai dure lovituri.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a jurat iubire eternă a ales să îl înșele. Livia, fosta parteneră a lui Bordea a ales să formeze un cuplu cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin. Vestea trădării a circulat cu viteza luminii și nu este de mirare că tot valul de ură s-a îndreptat asupra artistului.

După ce a fost surprins de câteva ori alături de fosta soție a lui Bordea, Spike a ales să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Însă, dat fiind faptul că este artist, acesta nu a putut sta ascuns la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, după o perioadă destul de lungă de discreție, Spike a avut prima lui apariție publică. Artistul a urcat recent pe scena din Oradea, acolo unde a cântat alături de Andia, dar și de singur.

Artistul, pentru prima dată pe scenă după scandalul pe care l-a provocat

Profesionist din fire, atunci când a urcat pe scenă, Spike s-a comportat ca un adevărat artist și a făcut atmosferă. Nici nu s-a pus pus problema să se lase afectat de scandalul amoros în care a fost implicat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Și, totuși, cei care au fost prezenți la concert nu s-au putut abține. În online au fost urcate mai multe filmulețe în care internauții au făcut diverse glume pe seama lui Spike. Toate cu subînțeles și cu aluzie la gestul de trădare făcut față de fostul lui prieten.

”De ce l-au mai adus să îi facă în ciudă lui Bordea aducându-i aminte ce s-a întâmplat”, ”Câtă pasiune pe ultimul vers!”, au fost reacțiile celor din online.

ADVERTISEMENT

Atunci când a aflat că Livia este iubita lui Spike, lui Cătălin Bordea nu i-a venit să creadă. Acesta a negat multă vreme, până când s-a convins că bunul lui prieten, cel care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă i-a furat soția de sub nas.

Fanii au fost și ei șocați și au vrut să îi transmită fel de fel de mesaje lui Spike. Doar că, unii dintre ei l-au confundat pe Spike cu Speak, iubitul Ștefaniei.

În continuare, Speak continuă să primească jigniri și amenințări. Iubitul Ștefaniei a vrut să clarifice situația, invitându-l pe Cătălin Bordea la podcast. Bordea, la rândul lui, a precizat că Spike a fost cel care l-a trădat, dar se pare că internauții încă greșesc.

ADVERTISEMENT