Life

Spitalul unde se mănâncă regește. A fost inclus într-un top de renume al restaurantelor

Spitalul unde se mănâncă regește, iar pacienții au parte de cea mai bună hrană. A fost inclus într-un top de renume pentru restaurante.
15.03.2023 | 14:56
Spitalul unde se mananca regeste A fost inclus intrun top de renume al restaurantelor
Spitalul unde se mănâncă regește. Unde se află. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Acesta este spitalul unde se mănâncă regește și tocmai de aceea a fost introdus într-un renumit top al restaurantelor. Iată unde se află aceasta.

Spitalul unde se mănâncă regește. Unde se află

Acest spital cu un restaurant apreciat de criticii francezi se află în Belgia, mai precis în orașul Kortrijk. Spitalul AZ Groeninge este cel care a devenit renumit în topul realizat de francezii de la Gault & Millau.

ADVERTISEMENT

Aceștia au mers în vizită la spital și au decis să îl includă pe lista unor restaurante prestigioase, chiar dacă este vorba de mâncarea oferită către bolnavi, și nu de un local de fițe.

Prestigiosul ghid culinar a oferit și sfaturi pentru îmbunătățirea calității serviciilor și preparatelor sale care sunt servite către bolnavi zi de zi în spitalul unde se mănâncă regește.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, directorul ghidului s-a declarat fericit cu preparatele găsite acolo și a mărturisit că nu ar avea nimic împotrivă să mănânce el însuși din meniul de spital zi de zi, deoarece mâncarea este una gustoasă la spitalul unde se mănâncă regește.

Ingredientele folosite la spitalul din Belgia sunt unele de calitate înaltă, a mai spus Marc Declerck, director executiv al Gault & Millau Benelux.

ADVERTISEMENT

Rețetele simple cu ingredientele de calitate sunt secretul

Rețetele simple, cu gust și sănătoase sunt cele care ar trebui să primeze la orice masă, pentru orice persoană. Sfatul de la directorul ghidului culinar este ca bucătarii să gătească pentru alții ca pentru ei înșiși, inclusiv la spital.

”Oamenii nu vor neapărat lucruri complicate. Să fie sănătos, să fie gustos… Încearcaţi să gătiţi pentru ei ca şi cum aţi găti pentru propria persoană”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Un lucru important de precizat este că preparatele pe care le mănâncă pacienții din spitalul belgian nu vor fi efectiv în ghidul celor mai bune restaurante, dar ele au fost oficial certificate pentru 2023.

Spitalul din Kortrijk este unul dintre cele mai bune spitale din lume, fiind clasat în 2023 pe locul șase în topul realizat de revista Newsweek.

ADVERTISEMENT
Tags: