Sport

„Stăpânul” Gigi Becali, contrazis de „slujitorul” Mihai Stoica: „O spun apăsat, cine va veni va fi antrenor principal!”

Gigi Becali a fost contrazis de Mihai Stoica în privința rolului pe care noul antrenor al FCSB-ului îl va avea la echipă.
13.03.2023 | 20:30
Stapanul Gigi Becali contrazis de slujitorul Mihai Stoica O spun apasat cine va veni va fi antrenor principal
Gigi Becali, contrazis de Mihai Stoica în privința viitorului antrenor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că următorul antrenor care va veni pe banca tehnică a FCSB-ului va avea un rol principal în echipă, nu va fi secundul lui Mihai Pintilii, așa cum a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, contrazis de Mihai Stoica în privința viitorului antrenor

Mihai Stoica a vorbit despre viitorul antrenor al FCSB-ului, recunoscând că s-a gândit la Valentin Iliev și l-a contrazis pe Gigi Becali, care a spus că următorul tehnician va fi de fapt subordonatul lui Mihai Pintilii:

ADVERTISEMENT

„Singurul despre care se discută acum este un antrenor străin. Dar Gigi a spus să mai așteptăm. Depinde cum se interpretează regulamentul, eu îl interpretez pesimist, Gigi îl interpretează optimist. Eu știu că sunt 10.000 de euro amendă prima dată, după care se mărește și după nu mai suntem lăsați să organizăm meciuri.

Nu vrei să lăsăm suspans și pentru emisiunile următoare? Nu cred că se va ajunge să nu punem antrenor, dar punând un antrenor fără licență pe bancă, e o mutare foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Listele cu antrenorii români cu licențe Pro nu ne mulțumesc. Nu discut eu nimic. Eu am venit cu variantele externe, n-am venit cu nicio variantă internă”.

„La Iliev ne-am gândit pentru că îl știm, am lucrat cu el și credeam că poate să devină un nume important. De Adailton nu s-a pus niciodată problema, nici nu știam că are licența Pro. Dar la Iliev m-am gândit. Gigi va anunța când se va hotărâ.

ADVERTISEMENT

Nu va fi așa, dacă noi vom spune că va fi așa, pur și simplu vom permite să se ia măsuri. Va fi antrenor principal. Asta voi susține apăsat!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica, laude pentru Toni Petrea și Nicolae Dică

MM Stoica a continuat și i-a lăudat pe Toni Petrea și Nicolae Dică pentru parcursul avut la Chindia Târgoviște și la CS Mioveni: „Nu că au fost la noi, dar dacă Toni Petrea și Nicolae Dică nu mergeau la Chindia și Mioveni, puteam vorbi despre două echipe care se bat la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Toni, săracul, se confruntă cu niște probleme imense, de care nu a avut parte la noi nici ca antrenor, nici ca secund. Uneori vrei să scapi de ceva și dai de altceva. La Dică e mai bine, la Mioveni condițiile sunt mai bune, plus că își joacă meciurile de pe teren propriu acasă.

Amândoi au revenit deja la FCSB, nu știu, nu gândesc așa departe. Sunt bine veniți oricând, pentru că echipa a jucat bine cu ei. Ei au o presiune mare acum, sunt în momentul în care trebuie să demonstreze”.

„Toni nu a jucat niciun meci în Europa, nu din vina lui. A avut un meci în Europa, totuși, dacă nu venea Dică atunci, poate că nu ne calificam anul acesta, pentru că el a ajuns foarte bine pentru echipă.

Dică trebuie să confirme, valoarea ultimului rezultat e cea care dă impresia despre un antrenor dacă e bun sau nu, așa cum spunea Mircea Lucescu. Petrea a fost un secund de elită mult timp și este și un antrenor foarte bun.

Gigi are o chestie în cap clară, dacă vrem să ne apărăm, să joace Ovidiu Popescu. De data asta, nu ne-au ajutat mult schimbările. Florinel Coman, jucând pe o poziție cu care nu e familiarizat, a avut un aport foarte bun. Dacă el nu făcea presing la Tamaș, nu ar fi greșit pasa.

Mulți spun că golul lui Tavi e o formalitate. E o formalitate dacă ajungi în poziția asta. El ca să ajungă, a sprintat mult”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT