Sport

Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor de la FCSB: “Sunt doi de afară şi unul din România!”. FANATIK a aflat despre cine e vorba. Exclusiv

FCSB caută antrenor şi ar putea să îşi numească un nou "principal" până la meciul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat numele de pe lista lui Gigi Becali.
13.03.2023 | 11:31
Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor de la FCSB Sunt doi de afara si unul din Romania FANATIK a aflat despre cine e vorba Exclusiv
Gigi Becali şi banca tehnică de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să numească un antrenor deţinător de licenţă Pro. Mihai Pintilii a fost suspendat patru etape pentru că a îndeplinit rolul de antrenor principal, deşi nu intra în atribuţiile sale pentru că nu avea licenţa de tehnician.

Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor de la FCSB: “Sunt doi antrenori de afară şi unul din România!”

Gigi Becali a anunţat că pe lista scurtă sunt doi antrenori străini şi un antrenor român. După victoria cu Sepsi, patronul celor de la FCSB a declarat că este vorba şi de un tehnician care a fost la echipa naţională:

ADVERTISEMENT

“Nu este vorba de Valentin Iliev. Nici de Iliev, nici de Tony. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

VEZI VIDEO: 

FANATIK a aflat că Bogdan Lobonţ este pe lista lui Gigi Becali!

Din informaţiile FANATIK, antrenorul român despre care vorbeşte Gigi Becali este Bogdan Lobonţ. Fost antrenor al echipei naţionale U-20, Lobonţ este liber de contract de anul trecut, de când şi-a încheiat contractul cu FRF.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a făcut anunţul la FANATIK SUPERLIGA, spunând că fostul portar al echipei naţionale este pe lista scurtă a lui Gigi Becali, însă impedimentul este că Lobonţ nu este pe placul lui Mihai Stoica:

“Informaţiile noastre spun că tehnicianul român care se află pe această listă scurtă a lui Gigi Becali este Bogdan Lobonţ. Fost dinamovist, Lobonţ a fost aseară la FCSB – Sepsi.

ADVERTISEMENT

Lui Gigi Becali i s-a propus Bogdan Lobonţ, dar lui Mihai Stoica nu prea îl vrea pe Lobonţ şi s-ar putea să nu se facă această mutare. Aceasta este o nouă exclusivitate marca FANATIK pe FCSB”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Lobonţ, piesă importantă în vestiarul lui AS Roma!

Bogdan Lobonţ nu are o experienţă vastă ca antrenor, el antrenând la U Cluj în sezonul 2017-2018 şi între 2021 şi 2022 la echipa naţională U-20. În schimb, fostul portar are o experienţă vastă ca jucător.

Între 2010 şi 2018 a apărat poarta celor de la AS Roma, fiind un om foarte important în vestiarul condus de căpianul Francesco Totti. “Lobby” a bifat şi 86 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a României.

La ultimele două meciuri ale celor de la FCSB, “secundul” Lucian Filip s-a ocupat de echipă, în condiţiile în care Mihai Pintilii a fost nevoit să urmărească din tribune evoluţia echipei.

ADVERTISEMENT