Fotbal international

Starurile care devin libere de contract: Messi, Aguero, Alaba sau Ozil pot semna din ianuarie cu alte echipe

14.10.2020 | 21:32
Starurile care devin libere de contract Messi Aguero Alaba sau Ozil pot semna din ianuarie cu alte echipe
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, Sergio Aguero, David Alaba și Mesut Ozil sunt starurile care devin libere de contract din ianuarie. Aceștia pot semna cu alte echipe, deoarece contractele acestora expiră în vara anului viitor.

O serie de jucători din cele mai importante campionate din Europa intră din ianuaria 2021 în ultimele șase luni de contract, ceea ce înseamnă că se vor purta multe discuții pe seama viitoarelor provocări sportive pe care le vor semna.

ADVERTISEMENT

Zvonurile în legătură cu acești jucători se înmulțesc și pare greu de crezut că Lionel Messi, Sergio Aguero, David Alaba și Mesut Ozil își vor reînnoi contractele cu actualele echipe.

Starurile care devin libere de contract: Messi, Aguero, Alaba sau Ozil pot semna din ianuarie cu alte echipe

Lionel Messi, starul Barcelonei a fost aproape vara trecută de un transfer la Manchester City, dar mutarea nu s-a realizat. Cu toate acestea, clubul britanic pare foarte pregătit de a-l aduce pe Messi în Premier League, deși au apărut zvonuri și în legătură cu un interes arătat de către PSG.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero este deja la al zecelea sezon în tricoul „cetățenilor” și este cel mai bun marcator străin din Premier League, depășindu-l pe fostul mare jucător Thierry Henry și fiind unul dintre cel mai importanți jucători pentru club.

Cu toate acestea, Aguero nu mai este la prima tinerețe fotbalistică și a vorbit recent despre o revenire la Independiente, în Argentina, transfer care s-ar putea materializa vara viitoare.

ADVERTISEMENT

David Alaba, jucătorul austriac cu care se vor duela tricolorii în această seară în Liga Națiunilor intră și el la începutul anului viitor în ultimele șase luni de contract.

Starul lui Bayern Munchen se pare că nu se înțelege cu conducerea bavarezilor în legătură cu noul contract, solicitând un salariu de peste 20 de milioane de euro/sezon, dar Bayern nu pare să fie dornică să plătească atât de mult, conform Fugazisports.

ADVERTISEMENT

În acest context, au apărut deja zvonuri că Juventus Torino se interesează de David Alaba și că ar fi ajuns deja la o înțelegere pentru vara viitoare, declară Transferchanger, pe Twitter.

Mesut Ozil este un alt star care ar putea să se transfere anul viitor. Arsenal Londra nu mai vrea să îi plătească salariul germanului, cele 350.000 de lire pe săptămână reprezentând o sumă extrem de crescută pentru un fotbalist care nici nu joacă, sugerează Skysports.

În acest context, nu este exlus ca Ozil să înceapă să poarte discuții cu alte cluburi de la începutul anului viitor.

Memphis Depay (Lyon), Jerome Boateng (Bayern), Oliver Giroud (Chelsea) sau Angel Di Maria (PSG) sunt în aceeași situație ca cei menționați anterior, ceea ce ne face să credem că următoarele două perioade de mercato vor fi extrem de tensionate.

ADVERTISEMENT