Life

Staţiunea din România care s-a reinventat peste noapte. E la fel de frumoasă ca Bușteni, Sinaia sau Predeal și e peste Băile Felix ca ape termale. E la nici două ore de București și cazarea a rămas la fel de ieftină ca pe vremuri

Stațiunea din România care s-a reinventat peste noapte e la fel de frumoasă ca Bușteni ori Sinaia, dar cu toate astea, puțini au auzit de ea.
07.04.2024 | 11:30
Statiunea din Romania care sa reinventat peste noapte E la fel de frumoasa ca Busteni Sinaia sau Predeal si e peste Baile Felix ca ape termale E la nici doua ore de Bucuresti si cazarea a ramas la fel de ieftina ca pe vremuri
Staţiunea din România care s-a reinventat peste noapte. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România care s-a reinventat peste noapte merită văzută măcar o dată. E la fel de frumoasă precum Bușteni, Sinaia sau Predeal și e peste Băile Felix ca ape termale. Unde se află?

Staţiunea din România care s-a reinventat peste noapte

România are o mulțime de stațiuni pe care turiștii le adoră. Atât românii cât și străinii știu unde pot merge pentru a se putea relaxa. Deși la mare căutare sunt Băile Felix, care au ape termale, se pare că există alternative.

ADVERTISEMENT

Staţiunea din România care s-a reinventat peste noapte este stațiunea balneoclimaterică din localitatea Bârla, județul Argeș. Mulți spun că e la fel de frumoasă precum Bușteni, Sinaia, sau Predeal, dar cu mult peste Băile Felix ca ape termale.

Cu toate astea, puțini au auzit de ea. Adevărul este că dacă mergi în vacanță aici, poți trata diferite probleme de sănătate. Iar un avantaj îl reprezintă faptul că stațiunea nu este deloc departe de București.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, pot ajunge ușor aici și cei care nu au mașină. Din fericire, staţiunea din România care s-a reinventat peste noapte oferă diferite căi de acces, inclusiv cu trenul.

E la fel de frumoasă ca Bușteni, Sinaia sau Predeal și e peste Băile Felix ca ape termale

Există de asemenea și numeroase autobuze care pleacă din diferite orașe din țară și ajung aici. Iar acest lucru face ca locul să fie și mai atractiv. Și totuși ce poți face aici și de ce stațiunea care s-a reinventat e peste Băile Felix ca ape termale?

ADVERTISEMENT

În primul rând turiștii se bucură de aparatură modernă, pentru tratarea diferitelor boli. Mai mult de atât, aici există instalații pentru electroterapie, dar și băi calde cu ape minerale, care au beneficii uimitoare.

Cei care suferă de reumatism, ori cei care au afecțiuni neurologice periferice se pot trata aici. Și luxațiile, ori fracturile, de asemenea, pot fi tratate în acest loc cu adevărat spectaculos, de către specialiști.

ADVERTISEMENT

Unde se află mai exact stațiunea balneoclimaterică Bădeşti, care s-a reinventat peste noapte? La aproape 60 de kilometri de Pitești, județul Argeș. Astfel, faci mai puțin de două ore din Capitală până aici. Totuși, spre deosebire de Băile Felix, stațiunea este ceva mai nouă.

Mai exact, satul din comuna Bârla a fost redenumit între anii 1970-1990. Tot în această perioadă a fost construit și complexul turistic. Iar odată cu el au apărut și alte locuri interesante în zonă.

ADVERTISEMENT