Life

Stațiunile din România care oferă turiștilor reduceri de 40% la cazare acum, în luna februarie. Poți să plătești și în rate

Stațiunile din România în care turiștii pot beneficia de reduceri de aproape 50% în luna februarie. Se poate achita chiar și în rate.
07.02.2024 | 17:01
Statiunile din Romania care ofera turistilor reduceri de 40 la cazare acum in luna februarie Poti sa platesti si in rate
Stațiunile din România care oferă reduceri turiștilor. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Acestea sunt stațiunile din România unde turiștii primesc reduceri de aproape 50%. Sejururile pot fi achitate și în rate, iar românii sunt așteptați în număr mare să se bucure de vremea bună.

Stațiunile din România care oferă reduceri substanțiale turiștilor

Conform unei platforme de rezervări online, la început de 2024, românii sunt tot mai interesați de sejururi pe litoralul țării noastre. Mai exact, doar în luna ianuarie, s-a înregistrat o creștere cu 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Valoarea totală a rezervărilor, de altfel, a depășit cu 30% cifrele din 2023. Conform statisticilor, cei care își rezervă din timp vacanțele, sunt interesați de hoteluri bine cotate pe platformă.

Turiștii români își doresc să aibă la dispoziție locuri de joacă pentru copii şi piscine private, meniuri variate, opţiuni de petrecere a timpului liber și alte oportunități de distracție pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Totodată, unele dintre cele mai căutate locuri de cazare din stațiunile din România de pe litoral sunt cele de tip All Inclusive, unde beneficiază, la discreție, de mâncare și băutură.

Cum pot beneficia românii de reduceri

În topul preferințelor românilor când vine vorba despre stațiunile de la malul mării se află Mamaia, cunoscută pentru prețurile piperate și Eforie Nord. Acestea sunt destinațiile pe care cei mai mulți le caută atunci când planifică o vacanță.

ADVERTISEMENT

De asemenea în mod surprinzător, pe locul al treilea se află Jupiter. Stațiunea pare că renaște din propria cenușă, iar turiștii sunt din ce în ce mai interesați să o viziteze.

De altfel, persoanele care își gândesc din timp călătoriile în stațiunile din România, pot avea parte de surprize. Este vorba despre unele cu adevărat plăcute, mai exact un preț mai mic la sejururi.

ADVERTISEMENT

În februarie, continuă programul înscrierii timpurii- care presupune că românii interesați de o vacanță la malul Mării Negre pot să aibă parte de reduceri de până la 46% din preţul standard al unui pachet turistic şi au posibilitate de a plăti rate, notează observatornews.ro.  

ADVERTISEMENT