Life

Două nopți de cazare de Revelion la Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, cu mult mai ieftine decât la Mamaia – Sat

La singurul hotel de 7 stele din lume - Burj al Arab, două nopţi de cazare de Revelion costă cu câteva mii de euro bune mai puțin decât în Mamaia-Sat. Și nu, nu e o glumă!
29.12.2023 | 21:12
Doua nopti de cazare de Revelion la Burj Al Arab singurul hotel de 7 stele din lume cu mult mai ieftine decat la Mamaia  Sat
Cazarea în Mamaia-Sat, mai scumpă decât hotelurile de fițe de prin Dubai / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Am trăit să o vedem și pe asta: Mamaia Sat a ajuns să fie mai scumpă decât Dubaiul. E adevărat, noaptea de Revelion petrecută pe o faleză înghețată nu se compară cu briza caldă și uscată a micuțului, dar bogatului emirat arab.

În Dubai, mai ieftin decât la Mamaia, de Revelion

La singurul hotel de 7 stele din lume, Burj al Arab, două nopţi de cazare de Revelion costă mai puțin decât în Mamaia-Sat. Diferența de preț, dezvăluie Antena 3, este una de-a dreptul sesizabilă. Vreo câteva mii de euro bune.

ADVERTISEMENT

E adevărat, vorbim de un hotel care este considerat culmea luxului. Doar că luxul nu înseamnă și prețuri exagerate. Cel puțin, nu în Dubai. Lucrurile stau ușor diferit însă la Mamaia. Care, ca pol al fițelor, percepe niște tarife care par desprinse dintr-un almanah de glume.

Astfel, conform sursei citate, ofertele de tip last-minute pentru Dubai variază destul de mult. Pornesc, pentru o familie, timp de două nopți, de la vreo 3.000 de euro (cu transportul inclus, desigur) și ajung la un maximum de 12.000 de euro. Dar la 12.000 de euro ești cazat la Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele și clădire simbol pentru Dubai.

ADVERTISEMENT

În schimb, un Revelion de fițe în România ”bate” totul. La prețuri, nu știm dacă și la confort sau la pachetul turistic complet. Dar, ca să dăm un exemplu, în Poiana Brașov, la hotel de patru stele, două nopți de cazare depășesc 2.500 de euro. E adevărat și important de precizat, anul acesta este inclus și micul dejun în preț.

La Mamaia, polul fițelor din România, lucrurile sunt destul de clare. Mai ales că, de Revelion, la malul Mării Negre ai garantate momente de neuitat și o noapte, la trecerea dintre ani, cum nu s-a mai văzut.

ADVERTISEMENT

Cât costă Revelionul la Mamaia

Două nopți de cazare, la Mamaia, la hotel costă, țineți-vă bine! – 9.000 de euro. Nouă mii de euro, să nu se creadă că e greșeală de ortografie. Dar nu e chiar cel mai scump. Un apartament, două dormitoare, două nopți, în perioada Revelionului poate să coste și 14.000 de euro.

Adică, cu două mii de euro mai scump decât la Burj al Arab. Doar că, totuși, vorbim de Mamaia – Sat. Adică locul în care milionari de la noi se înghesuie, toată vara, să plătească roabe de șampanie la prețuri cu care, probabil, erau consturite câteva spitale. Anual.

ADVERTISEMENT

Ca fapt divers, pentru cei care au mai multe zile libere în perioada Revelionului! Sunt oferte last-minute pentru a petrece Noaptea dintre Ani în Thailanda, sejurul fiind însă de minimum 7 zile. Și, cu tot cu transport, un cuplu poate merge la un preț mai mic decât la Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: