Life

Statuia care ar plânge cu lacrimi de sânge lunar, în aceeași zi. Miracolul care a șocat Italia

O statuie a reușit să șocheze întreaga comunitate a unui mic oraș din Italia și nu numai. Aceasta plânge cu lacrimi de sânge lunar, la aceeași dată.
06.03.2023 | 07:30
Statuia care ar plange cu lacrimi de sange lunar in aceeasi zi Miracolul care a socat Italia
Icoana din Italia care plânge lunar, la aceeași dată. Sursă foto: La Stampa / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, nenumărate miracole au fost descoperite, fie că vorbim despre icoană făcătoare de minuni, sau despre icoane care plâng. De această dată însă, o statuie a reușit să îi surprindă pe locuitorii dintr-un oraș mic din Italia, dar și pe cei din zonă.

Statuia care plânge cu lacrimi de sânge în fiecare lună

Întreaga întâmplare se petrece în orașul italian Trevignano. Aici, s-a descoperit o statuie care plânge în fiecare lună, la aceeași dată, cu lacrimi de sânge, de mai bine de cinci ani de zile. În zonă a ajuns deja un episcop care vrea să afle dacă este sau nu vorba despre o minune.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că statuia plânge în fiecare zi de trei ale lunii, însă episcopul ajuns la Trevignano ia în calcul și scenariul în care ar putea fi vorba despre o înșelătorie și nu neapărat de o minune. Tocmai din acest motiv, a început o anchetă în acest sens.

Și totuși despre ce statuie este vorba? Statuia care ar putea fi un adevărat miracol îi aparține teoretic unei femei care era inițial afaceristă. Pe de altă parte, odată ce statuia a început să plângă cu lacrimi de sânge, se spune că aceasta a renunțat la cariera ei și a decis să se dedice celor sfinte.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că acest scenariu vine în condițiile în care, până acum, s-a tot spus că în momentul în care o statuie începe să plângă cu lacrimi de sânge, atunci înseamnă că divinitatea vorbește prin intermediul Fecioarei Maria, sau prin intermediul lui Iisus.

Nenumărate persoane vin deja să se roage la statuia din Italia

Vestea privind miracolul din Italia s-a extins deja prin țară, astfel că nenumărate persoane, inclusiv turiști sau credincioși au venit să vadă statuia și să încerce să își explice cum este posibil acest lucru. Iar acesta avea să fie doar începutul.

ADVERTISEMENT

La rândul său, episcopul Marco Salvi își dorește să clarifice întreaga situație. Acesta a ajuns în orașul italian Trevignano de aproape o lună de zile și are în plan să elucideze ”misterul” statuii care plânge în fiecare lună, la aceeași dată.

În acest sens, episcopul a decis să formeze o comisie episcopală care are ca scop analizarea acestui caz. În final, acesta își dorește ca toată lumea să primească un răspuns, mai exact să se știe foarte clar dacă este vorba despre o înșelăciune, sau, într-adevăr, despre un miracol.

ADVERTISEMENT

Până când episcopul va afla însă adevărul, statuia din Trevignano a devenit deja faimoasă. Astfel că multe persoane au început deja să vină în zonă și să se roage la ea, sperând ca în acest mod să comune cu Fecioara Maria și să își îndeplinescă dorințele.

ADVERTISEMENT
Tags: