Carousel hot news

STEAUA. Gigi a decis! Aşa va arăta SIGLA campioanei

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în...
22.12.2014 | 00:14

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Imediat, patronul din Ghencea l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să conducă discuţiile cu reprezentanţii CSA. Latifundiarul i-a transmis, însă, un mesaj clar preşedintelui Stelei: “Nu negociezi nimic! Mă ţii la curent cu tot ce se întîmplă acolo. Vezi care sînt pretenţiile lor. O să analizăm toată situaţia şi toate riscurile. Repet: nici o negociere!”.

STEAUA. AICI vezi meciurile STELEI în 2015

Pune crucea pe siglă

STEAUA. Tratativele cu oficialii Clubului Sportiv al Armatei nu au avut pînă în prezent nici o finalitate. Motiv pentru care Argăseală a anunţat că “vom finaliza punerea în executare a hotărîrii, fie prin utilizarea în continuare a acestei embleme, fie prin modificarea acesteia, dar numele nu va fi schimbat”. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali şi-a făcut deja planul. Mai exact, va schimba sigla. Indiferent de cum se vor încheia negocierile cu CSA, patronul Stelei va pune pe emblemă o cruce! De altfel, omul cu banii din Ghencea anunţa în urmă cu şapte ani, cînd au început primele şicane cu reprezentanţii MApN, cum va arăta sigla grupării roş-albastre. “Pun crucea pe mijloc şi o să fie şi mai norocoasă. Şi cînd vom juca împotriva lui Real Madrid, ei vor da trei bare şi Steaua, dintr-o ocazie, va da un gol. Crucea e semnul biruinţei”, anunţa Becali. Planul va fi pus în aplicare în cel mai scurt timp.

stema steaua

 

STEAUA. Insider în vestiar. „Linişte, ACUM gîndeşte!” 

Armata vrea de la Steaua 1.000.000 €!

STEAUA. Pînă pe 15 decembrie, Steaua a primit permisiunea din partea Armatei să folosească numele, culorile şi sigla pentru partidele din Europa League cu Dinamo Kiev şi din Cupa Ligii, cu CSMS Iaşi. Apoi părţile s-au aşezat la masă pentru adevăratele negocieri. Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei i-ar fi cerut lui Gigi Becali un milion de euro pentru a putea folosi sigla pierdută în urma deciziei ÎCCJ. Latifundiarul nu a acceptat dintr-un motiv simplu. Numele de Steaua poate fi folosit în continuare. Iar problema siglei este deja rezolvată. “Să fiţi liniştiţi! În urma hotărîrii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ni s-a transmis că se anulează marca, adică formatul grafic şi culorile care marcau acea emblemă. Numele de Steaua este folosit şi este un nume comun şi la echipe de fotbal din Liga a III-a şi la întreprinderi din România, aşa că el nu poate fi folosit exclusiv doar de cineva care îl inregistrează la OSIM”, a precizat Argăseală.

STEAUA. Un titular ACUZĂ: “Se folosesc de numele meu!”

“Crucea” în fotbalul mare

STEAUA. Dacă Steaua ar avea o cruce pe emblemă nu ar fi singura echipă din fotbal cu acest simbol. FC Barcelona este unul dintre cele mai bune exemple, emblema pe care se află crucea Sfîntului Gheorghe, o minge şi culorile roş-albastre în chenar galben. Sigla echipei a rămas nemodificată din anul 1910, suferind doar mici  “cosmetizări” de design.

Prima stemă a clubului a fost diferită avînd două cruci, însă după ce preşedintele Juan Gamper a salvat clubul de la faliment a decis ca din 1910, clubul să aibă altă emblemă.

barcelona

 

TRĂDARE MAXIMĂ! Sănmărtean poate SEMNA cu RIVALA de moarte a Stelei

 Scandal cu Real Madrid

STEAUA. Real Madrid are şi ea pe emblemă o cruce creştină, deasupra coroanei. Însă, în urmă cu o lună, a izbucnit un scandal uriaş în ceea ce priveşte emblema Realului, oficialii clubului fiind suspectaţi că au scos crucea de pe emblemă la articolele oficiale vîndute în Emiratele Arabe Unite.

scandal

 

Ziariştii de la Marca scriu că această strategie a fost una de marketing, o emblemă fără cruce aducînd mai multe vînzări într-o ţară preponderent musulmană ca şi Emiratele Arabe Unite. Real Madrid a semnat în acest an un parteneriat cu Banca Naţională din Emiratele Arabe Unite.

“Diavolii” înlocuiesc stema proprie cu o cruce

STEAUA. AC Milan şi-a înlocuit stema proprie pentru următoarele 3 sezoane cu o cruce. Astfel, începînd cu acest sezon, celebra stemă a Milanului va putea fi văzută doar pe şort, în locul emblemei de pe tricou fiind Crucea “Sfîntului Gheorghe”.

Milan14-2

milan

Steagul Angliei este crucea roşie pe fond alb, simbol asociat cu Sfîntul Gheorghe încă de pe vremea Cruciadelor. Acest simbol este găsit pe multe embleme şi steaguri pe continentul european.

dsdas

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri