Sport

PARTIZAN-STEAUA. Joacă pe ZERO lei! Ce-a făcut Gigi cu PRIMA

STEAUA. "Roş-albaştrii" joacă miercuri (de la ora 21:30) un meci pe foarte mulţi bani, împotriva lui Partizan Belgrad. Este, de departe, cel mai important meci din acest început de sezon. După...
05.08.2015 | 00:06
PARTIZANSTEAUA Joaca pe ZERO lei Cea facut Gigi cu PRIMA

STEAUA. “Roş-albaştrii” joacă miercuri (de la ora 21:30) un meci pe foarte mulţi bani, împotriva lui Partizan Belgrad. Este, de departe, cel mai important meci din acest început de sezon. După 1-1 în tur, Steaua are nevoie de un egal de la 2-2 în sus sau de o victorie pentru a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor. Dacă pierde, va merge în play-off-ul Ligii Europa. Competiţie în care bonusurile financiare sînt mult mai mici decît în Liga Campionilor.

STEAUA. Dacă va trece de Partizan, Steaua va fi la o “dublă” de grupele Ligii Campionilor, dar sigură, măcar, de calificarea în grupele Ligii Europa. Şi sigură pe un pot substanţial! Cel puţin 11.500.000 de euro!

STEAUA. Revenirea lui SZUKALA DEPINDE de meciul de la BELGRAD

Cît va încasa Steaua dacă trece de Partizan:
Play-off pierdut de UCL: 3.000.000
Grupe Liga Europa: 2.400.000
Market pool Liga Europa: 4.000.000
Bilete 4 meciuri (play-off&grupe): 2.000.000 (cu aproximaţia cea mai mare)

TOTAL 11.500.000

EXCLUSIV. DIFEREND între Ianis şi Gică Hagi! “A RIPOSTAT!”

STEAUA. Din această sumă imensă pentru fotbalul românesc, antrenorii şi jucătorii nu vor vedea nici un eurocent. Aşa a hotărît şi a spus pînă acum finanţatorul Gigi Becali. Prime va da numai dacă Steaua ajunge în grupele Ligii Campionilor. Caz în care bonusurile vor creşte dincolo de dublu! Asa că numai calificarea în elita fotbalului european i-ar îmbogăţi şi mai mult pe stelişti, care, atenţie!, vor primi şi prima pentru titlu tot numai în cazul calificării amintite!

EXCLUSIV / FANATIK, CONFIRMAT! Stanciu a plecat la Belgrad! Vezi dacă joacă

STEAUA. Nu mai departe de anul trecut steliştii au avut parte nu doar de dezamăgirea din meciul cu Ludogoreţ, eliminaţi în play-off-ul Ligii Campionilor de fostul dinamovist Cosmin Moţi, portarul de circumstanţă care a făcut diferenţa la loviturile de departajare. Pe lîngă această umilinţă, roş-albaştrii au rămas cu buza umflată şi în ceea ce priveşte banii. N-au primit nimic, deşi calificarea în grupele Ligii Europa au adus în conturile echipei peste 6 milioane de euro.

STEAUA. De partea cealaltă, “partizanii” belgrădeni vor primi cîte 20.000 de euro dacă vor elimina pe Steaua, după cum susţine presa de la Belgrad.

STEAUA. Strîns la pungă cu jucătorii care îi pot aduce, totuşi, o grămadă de bani, Gigi Becali este cunoscut ca un filantrop generos cu necăjiţii. Aşa că n-a mirat pe nimeni cînd a anunţat că o va ajuta pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru. Rămasă iar pe drumuri după ce a fost dată afară din casa socrului său, Ioana doarme prin parcuri şi situaţia ei parcă fără ieşire din mizerie l-a impresionat pe finanţatorul Stelei. Care a declarat că îi va cumpăra Ioanei o garsonieră şi îi va asigura hrana şi îmbrăcămintea necesare unui trai decent.