Fotbal intern

STEAUA. Prima LOVITURĂ a lui Rădoi! “I-a PROMIS că RĂMÎNE”

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a intrat în rolul de antrenor încă din timpul mandatului fostului tehnician, Costel Gâlcă. Fostul căpitan al Stelei s-a ocupat personal de păstrarea celor mai...
02.06.2015 | 12:01
STEAUA Prima LOVITURA a lui Radoi Ia PROMIS ca RAMINE
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a intrat în rolul de antrenor încă din timpul mandatului fostului tehnician, Costel Gâlcă. Fostul căpitan al Stelei s-a ocupat personal de păstrarea celor mai importanţi jucători din actualul lot al campioanei.

“A fost interesat în mod special ca un jucător să continue şi în sezonul următor”, au specificat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

INCREDIBIL!!! STEAUA A FACUT EVENTUL, DAR FOTBALISTUL SIMBOL S-A RUPT!!! CE GHINION!!! RATEAZA MECIUL DECISIV AL NATIONALEI!!! CE S-A INTAMPLAT!!!

STEAUA. Atmosfera tensionată creată în vestiarul campioanei în timpul mandatului pe care Costel Gâlcă şi l-a desfăşurat la Steaua i-a făcut pe mai mulţi componenţi de bază să caute intens, prin intermediul impresarilor, oferte pentru a pleca de la formaţia finanţată de Gigi Becali. Unul dintre cei mai curtaţi jucători a fost Gabi Tamaş, care are, în prezent, oferte din trei campionate ale Europei.

A vrut să plece din cauza lui Gâlcă

“Tamaş dorea insistent să plece tocmai din cauza relaţiei pe care o avea cu Costel Gâlcă, care îl trata ca pe un jucător de 19 ani, care este doar o speranţă şi nu confirmase pe plan internaţional. Ceea ce nu este cazul fundaşului care a evoluat de 63 de ori pentru echipa naţională”, au punctat surse autorizate din sînul echipei campioană.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Adus în această iarnă la Steaua după ce şi-a reziliat contractul cu Watford, Tamaş a semnat un contract pe doi ani de zile.

GALERIE FOTO / PRIMELE IMAGINI CU RADOI LA STEAUA!!! 

Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ trei săptămîni, FANATIK.RO dezvăluia că Gigi Becali şi fundaşul de 31 de ani au avut un dialog în urma căruia cei doi căzuseră de acord asupra termenilor în care Tamaş se poate despărţi mai devreme de Steaua (vezi detalii în exclusivitate AICI).

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Rădoi pentru Tamaş

STEAUA. Situaţia s-a schimbat la 180 de grade după ce Rădoi a vorbit atît cu Gigi Becali, cît şi cu Gabi Tamaş. Conform surselor din anturajul noului tehnician, acesta i-a transmis patronului stelist dorinţa de a-l avea pe Tamaş în continuare în cadrul echipei şi, mai mult, de a construi noua defensivă în jurul său şi al lui Varela. “Naşule, îl cunosc, am jucat cu el. Ştiu cum să îl fac să redevină profesionist şi să dea totul pentru Steaua”, a fost mesajul lui Rădoi. “Cu el trebuie să vorbeşti, din ceea ce ştiu are oferte din alte campioate”, a fost forma prin care Becali şi-a dat acceptul.

INFIORATOR!!! DRAMA FINALEI CUPEI ROMANIEI!!! CARIERA INCHEIATA!!! “Are CANCER!!!”

“Mirel l-a sunat pe Tamaş şi au vorbit despre importanţa pe care Gabi urmează să o aibă în cadrul echipei. În decizia fundaşului a contat foarte mult şi faptul că Steaua urmează să dispute cel puţin meciuri în etapele preliminare ale Ligii Campionilor. Cel puţin pînă nu se stabileşte dacă Steaua evoluează sau nu în grupele Ligii Campionilor, Tamaş rămîne la campioană”, au încheiat sursele din anturajul Stelei.

ADVERTISEMENT

“Am semnat un contract pe doi ani cu Steaua şi vreau să mi-l respect, nu am venit în vacanţă”

Gabi Tamaş, jucător Steaua

 1063 de minute a evoluat Gabi Tamaş pentru Steaua în acest sezon, în toate competiţiile