Fotbal intern

STEAUA. Un stelist celebru atacă: “Au vrut să-l LUCREZE pe Gâlcă”

STEAUA. Cunoscut ca un suporter împătimit al Stelei, Mădălin Voicu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre problemele de identitate cu care se confruntă...
24.02.2015 | 00:09
STEAUA Un stelist celebru ataca Au vrut sal LUCREZE pe Galca
ADVERTISEMENT

STEAUA. Cunoscut ca un suporter împătimit al Stelei, Mădălin Voicu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre problemele de identitate cu care se confruntă campioana şi i-a asigurat că lucrurile vor fi rezolvate de la nivel înalt în cele din urmă. Este gata să ajungă la prim-ministrul Victor Ponta pentru a rezolva problemele cu Armata. Mădălin Voicu nu are o părere bună despre Costel Gâlcă, pe care îl consideră sub nivelul lui Laurenţiu Reghecampf. Cunoscutul stelist a lansat şi o ipoteză şocantă despre meciul cu Rapid: “jucătorii au vrut să-l lucreze pe Gîlcă”.

 

IMAGINI HOT CU IRINA SHAYK

STEAUA. Ce părere aveţi despre situaţia cu care se confruntă Steaua? Acest război cu Armata, în urma căruia echipa şi-a pierdut sigla şi numele.

ADVERTISEMENT

– Este în mod evident un exces de zel al Armatei. Se face uz de forţă de neputinţa Stelei în acest caz. O arătare de muşchi a Armatei. Probabil ei nu realizează cît de importante sînt aceste lucruri pentru o echipă, culorile, drapelul. Oricum eu cred că este o mare greşeală a ministerelor că şi-au ignorat echipele. Mă refer aici nu numai la Steaua, ci şi la Dinamo şi Rapid. Aceste echipe ar trebui să fie o mîndrie pentru ministerele din careu au făcut parte.

STEAUA. Gâlcă: “Îmi dă TÎRCOALE! A vorbit cu Gigi!” Reghe, reacţie şoc

STEAUA. Cei de la Clubul Sportiv vorbesc de zece procente din profitul echipei de fotbal, bani care ar urma să ajungă la celelalte secţii ale Armatei. Credeţi că Gigi Becali ar trebui să accepte?

ADVERTISEMENT

– Cred că ministerul nu ar trebui să primească nimic. Ba chiar conider că ar trebui să investească nişte bani şi în fotbal. Dacă ar avea o responsabilitate emoţională faţă de ceea ce înseamnă această echipă, şi-ar da seama că este un detaliu ridicol să ceri bani unui club care a adus atîta glorie ţării. Este o inconştienţă din partea lor să se joace cu istoria unei astfel de echipe, chiar dacă, probabil, ei sînt fanii altor formaţii. Mă surprinde cu atît mai mult cu cît îl consider pe ministrul Mircea Duşa un om serios, cu scaun la cap. Capitalismul ăsta, cel puţin la noi în ţară, e falimentar. Ei fac un troc pentru celelalte secţii ale clubului. Cert este că trebuie neapărat să se ofere un accept din partea ministerului ca echipa să-şi folosească numele şi sigla şi să se termine cu această tocăniţă.

STEAUA. Mesajul lui Arlauskis: “V-am făcut LIDERI şi m-aţi UMILIT!”

STEAUA. Helmuth Duckadam a anunţat că va cere audienţă la prim ministrul Victor Ponta pentru a rezolva această problemă. Dumneavoastră cunoaşteţi mai bine mediul politic, credeţi că ar putea rezolva astfel problema?

ADVERTISEMENT

– Cu siguranţă, să nu uităm că Victor Ponta este stelist. Helmuth Duckadam chiar ar trebui să facă acest lucru. Ba chiar îl susţin. Dacă va considera că are nevoie, îl aştept la mine pentru a merge împreună la Victor să rezolvăm această problemă. Chiar dacă pînă acum nu a luat atitudine, sînt convins că Victor a aşteptat să vadă cum evoluează lucrurile şi, în cele din urmă, nu va lăsa echipa în situaţia asta.

STEAUA. Ce părere aveţi despre decizia fanilor de la peluze de a nu mai veni la meciuri pînă la rezolvarea acestor probleme?

ADVERTISEMENT

– Nu am mare atenţie pentru aceşti suporteri exaltaţi şi lipsiţi de coerenţă. Pînă la urmă această noţiune de suporter este o chestie emoţională, care ar presupune să fie alături de echipă.

Ana Mocanu, filmată în acţiune dimineaţa! CE mişcări PERVERSE! Video senzaţional!

STEAUA. Credeţi că absenţa lor a fost un motiv care a dus la înfrîngerea cu Rapid?

– Nu ştiu dacă asta este important. Cert este că Steaua a stagnat în ultima perioadă. A rămas la un nivel mediocru. A pierdut foarte mulţi jucători, cred că este şi o problemă la modul în care au fost făcute contractele. Pînă la urmă este normal  să plece jucători, dar trebuie să aduci ceva măcar la fel de bun în loc. Pînă la urmă, alta a fost problema la meciul cu Rapid. Cred că au şi vrut să-l lucreze pe Gâlcă, să scape de el. Un fel de strategie a oamenilor decidenţi ca să vină Reghe la echipă.

Reghe, anunţ de ultimă oră despre variantele Steaua şi “U” Cluj

STEAUA. Ce părere aveţi despre antrenorul Costel Gâlcă?

– Este un antrenor mediocru. Şi, atenţie, spun mediocru, nu slab. Nu are o viziune profesionistă. El e un băiat bun şi vrea să facă multe lucruri la Steaua. Dar ştiţi cum spunea şi Petre Ţuţea, una e să vrei, alta e să şi poţi. Oricum, şi jucătorii sînt vinovaţi. Nu putem da toată vina pe Gâlcă.

STEAUA. Credeţi că Laurenţiu Reghecampf ar fi o variantă mai bună pentru banca Stelei?

 – Reghecampf este un antrenor bun. Am o admiraţie pentru el, sau măcar o recunoaştere a valorii lui, pentru ceea ce a făcut la Steaua. A dus Steaua pe alte culmi. Speram ca echipa să crească şi mai mult, dar pînă la urmă este şi o chestiune de buget. În acest moment, Steaua a rămas un chior între orbi.

Elena Udrea, mărturisiri şocante din arest: “M-au dezbrăcat şi mi-au luat sutienul”

ADVERTISEMENT