Fotbal intern

3350 de spectatori pe Arena Naţională la meciul dintre campioană şi vicecampioană

Vezi ONLINE în format LIVE VIDEO Steaua - Viitorul LIVE STREAM Liga 1 Betano. VIDEO în timp real!
17.12.2017 | 14:00
3350 de spectatori pe Arena Nationala la meciul dintre campioana si vicecampioana
ADVERTISEMENT

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Oficialii FCSB au decis să tragă acoperişul Arenei Naţionale din cauza ninsorii din Bucureşti. Chiar şi în aceste condiţii asistenţa este  scăzută. Au fost 3.350 de spectatori, conform anunţului făcut la staţia de amplificare.

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa 22 din Liga 1 Betano va avea loc azi, de la ora 20:00, pe “Arena Naţională”, atunci când Steaua va primi vizita celor de la FC Viitorul Constanţa, echipa care a reuşit să câştige campionatul în sezonul 2016-2017. CLICK AICI PENTRU A VEDEA LIVE VIDEO MECIUL!

ADVERTISEMENT

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Acest duel din ultima rundă din 2017 este foarte important pentru cele două echipe. Steaua îşi doreşte să câştige cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne aproape de CFR Cluj, echipă care se află pe primul loc în clasamentul din Liga 1 Betano, dar care a fost învinsă în această etapă de CS Universitatea Craiova. Dacă va învinge, atunci echipa lui Nicolae Dică se va apropia la 2 puncte de ardeleni.

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Viitorul o duce rău în meciurile din deplasare

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. De partea cealaltă, echipa pregătită de Gheorghe Hagi are nevoie de cele trei puncte pentru a-şi asigura un loc în playoff-ul Ligii 1 Betano. În prezent, campioana României se află pe locul 6, cu 34 de puncte, iar în cazul unei victorii va trece pe locul 5, la egalitate cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. “Roş-albaştrii” vin după două victorii categorice în campionat, un 4-0 cu Juventus Bucureşti pe teren propriu şi 3-0 în ultima etapă la Botoşani. Pe teren propriu, Steaua este neînvinsă de 10 etape, din care 7 au reprezentat victorii. Mai mult, echipa lui Nicolae Dică are o serie foarte bună de 6 victorii cosecutive pe “Arena Naţională”. Golaverajul este de partea vicecampionilor româniei în faţa propriilor fani, 25-0 în 10 meciuri, iar “roş-albaştrii” au cel mai bun atac din Liga 1 Betano.

STEAUA – VIITORUL LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Campioana României s-a impus în ultima etapă fără probleme, cu 3-0 acasă contra Concordiei Chiajna şi a pus capăt unei serii de 3 etape fără victorie. În deplasare, echipa pregătită de Gheorghe Hagi are doar 10 victorii în 10 meciuri şi un golaveraj de 9:10.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile:

FCSB: Niţă – Enache, Larie, Momcilovic, Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Viitorul: Tordai – Lopez, Tîru, Hodorogea, Nooijer – Cicâldău, Mladen, Ganea – Chiţu, Ţucudean, Eric

ADVERTISEMENT
Tags: