Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită, anunț surpriză după titlul câștigat de FCSB: „Țin trei zile de doliu!“. Ce face dacă Gigi Becali ajunge în Champions League

Vivi Răchită a discutat despre un subiect controversat, anume implicarea lui Gigi Becali în munca antrenorilor, considerând că este un lucru contrar eticii sportive a antrenorilor.
28.04.2024 | 22:05
Vivi Rachita anunt surpriza dupa titlul castigat de FCSB Tin trei zile de doliu Ce face daca Gigi Becali ajunge in Champions League
Vivi Răchită, acid la adresa lui Gigi Becali / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită aa fost invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, în direct la Prima Sport. Emisiunea este live pe website lunea, marțea și vinerea de la 10:30, unde sunt invitați nume mari.

Vivi Răchită, discurs ironic la adresa lui Gigi Becali

Vivi Răchită a avut un discurs ironic la adresa latifundiarului, despre care spune că a dat clasă antrenorilor licențiați. Aflat în tricou negru, acesta a spus că este un manifest pentru școala de antrenori și licența Pro.

ADVERTISEMENT

Antrenor de meserie, Răchită a spus că în cazul unei calificări miraculoase a FCSB-ului în Liga Campionilor, acesta va avea un cadou special pentru Becali, care a luat titlul. Declarațiile sale ironice fac parte dintr-un șir lung de proteste la adresa imixtiunilor patronului FCSB-ului.

„Am decis să iau 3 zile de doliu pentru brazda antrenorilor licențiați din campionat. A câștigat Gigi Becali din living, din sufragerie, cu tableta din care îi vin niște date. Școala de antrenori a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

Fac o promisiune, dacă se califică FCSB în Liga Campionilor îmi fac tricou cu Gigi Becali și îi donez licența mea în direct“, a spus Vivi Răchită, ironic, dar vizibil supărat pe imixtiunile latifundiarului.

Vivi Răchită nu mai vrea să antreneze

Vivi Răchită este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai practicilor lui Gigi Becali de a se băga peste antrenori. Antrenorul a spus că în condițiile actuale ale fotbalului românesc nu se regăsește.

ADVERTISEMENT

“În CV-ul meu am trei promovări. Am ajuns chiar și în staff-ul lui Victor Pițurcă la echipa națională. Nu mă văd antrenor în fotbalul românesc actual. Cu o asemenea organizare în care patronii sunt și președinți de club și jumate antrenori. Nu mai mă văd aici.

Am jucat fotbal timp de 25 de ani și mi-am rupt picioarele, foarte greu mai joc acum un fotbal sau un tenis. Am fost la școală și am terminat licența B, A și PRO. Asta pe băncile școlii. Ca să vină cineva din afară ca să îmi facă programul de antrenament, să îmi facă schimbările, echipa sau fazele fixe? Nu.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau. Am să fac asta, atunci când fotbalul românesc se va baza pe principii normale. Antrenorul să fie antrenor, președintele să fie președinte, patronul să fie patron și jucătorul să fie jucător. Probabil că lucrul acesta nu îl voi prinde în această viață. De aceea prefer să stau pe margine”, a mai spus Vivi Răchită, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie