Life

Ștefan Bănică Jr., mesaj ferm pentru români. Artistului nu i-a fost rușine să spună: ”Dacă nu vrei să fii cu majoritatea, stai în casă”

Ștefan Bănică Jr. nu se ascunde și vorbește extrem de sincer despre campania de vaccinare anti-coronavirus.
30.10.2021 | 21:28
Stefan Banica Jr mesaj ferm pentru romani Artistului nu ia fost rusine sa spuna Daca nu vrei sa fii cu majoritatea stai in casa
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii X Factor îndeamnă românii să meargă în centrele de vaccinare, după ce în urmă cu ceva vreme le cerea oamenilor să țină cont de reguli și să stea în casă.

Vedeta nu și-a schimbat părerea despre noul tip de coronavirus, iar acum le solicită cetățenilor să meargă în număr mare la vaccin.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. este conștient că oamenii nu pot fi obligați să se vaccineze, dar la fel de bine pot fi constrânși pentru binele comun.

Ștefan Bănică Jr., apel către români legat de vaccinul anti Covid-19

Actorul și cântărețul nu vorbește din perspectiva unui cadru medical, ci din punctul de vedere al unei persoane publice care-și asumă toate declarațiile.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. se numără printre puținele vedete care îndeamnă națiunea la vaccin, asta pentru că tot mai multe evită să deschidă acest subiect sensibil pentru a nu fi criticate.

„Oamenii nu pot fi obligați, dar, în același timp, pot fi constrânși. Iar tu alegi, este alegerea ta. Dacă nu vrei să fii cu majoritatea, stai în casă, te retragi din viața publică.

ADVERTISEMENT

În această situație nu sunt doctor. Pur și simplu vorbesc din punctul de vedere al unui om care trăiește în țara lui. 

Și care ar vrea să facă un lucru de genul acesta ar avea un sprijin. Pe mine nu mă interesează publicitatea.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează să dea bine, iar pe cei care vreau să-i conving, care sunt amicii mei, dacă am ceva de spus, le spun”, a declarat artistul în emisiunea „De-a viața ascunselea”, de la Antena 3.

Ștefan Bănică Jr., sentiment de neputință în fața pandemiei

Ștefan Bănică Jr. nu vorbește pentru prima oară de pandemia de coronavirus. Celebrul cântăreț mărturisea în urmă cu luni bune că-l încearcă un sentiment de neputință.

Actorul este conștient că nu poate face mare lucru în această privință, dar nu ezită să le ceară oamenilor să facă ce este bine pentru ei, dar și pentru a opri virusul din China.

Fiecare trebuie să fie responsabil pentru sine, dar și pentru ceilalți, este de părere fostul soț al Andreei Marin, care ca toți românii a trecut prin momente neplăcute.

ADVERTISEMENT