Sport

Ștefan Gadola, despre situația financiară de la CFR Cluj: „Există niște împrumuturi!”

Ștefan Gadola, unul dintre principalii finanțatori de la campioana CFR Cluj, a vorbit despre împrumuturile făcute de formația ardeleană în ultima perioadă.
22.04.2022 | 19:14
Stefan Gadola despre situatia financiara de la CFR Cluj Exista niste imprumuturi
Ștefan Gadola, unul dintre principalii finanțatori de la campioana CFR Cluj, a vorbit despre împrumuturile făcute de formația ardeleană în ultima perioadă
ADVERTISEMENT

Recent, în spațiul public au apărut informații conform cărora Neluțu Varga, acționarul majoritar de la CFR Cluj, a realizat un împrumut de un milion de euro pentru a plăti restanțele salariale către jucători, înaintea partidei cu FCSB, pierdută de ardeleni cu 0-1.

Ștefan Gadola, despre situația financiară de la CFR Cluj

Ștefan Gadola confirmă faptul că CFR Cluj a realizat mai multe împrumuturi, cu care el a fost de acord, fără să dea mai multe detalii despre acestea. Totodată, omul de afaceri spune că se află într-o relația bună cu Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

„Există niște împrumuturi cu care am fost de acord și s-au făcut. Cuvântul insolvență nu a fost pomenit de către noi. Relația cu domnul Varga este ok acum, într-o stare de normalitate”, a declarat Ștefan Gadola, la Digi Sport.

Ștefan Gadola mai spune că are încredere în Dan Petrescu și jucătorii săi că vor câștiga titlul și în acest sezon, chiar dacă, în ultimele două partide din campionat, CFR Cluj a fost învinsă.

ADVERTISEMENT

„Echipa este aceeași cu care am mai câștigat campionatul. Cum să nu fim optimiști? Suntem pe primul loc. Sigur, după două înfrângeri jucătorii sunt mai emoționați, mai supărați. Acum e o părere de-a mea.

Avem următoarele două meciuri mai lejere. Eu am fost șocat de cum a jucat Farul meciurile trecute.

ADVERTISEMENT

A fost un moment de umor al lui Dan Petrescu la faza cu Istvan Kovacs, trebuie să-l înțelegem. Mă bucur că s-a organizat acest eveniment deosebit (n.r. meciul caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev)”, a mai spus Ștefan Gadola.

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte obținute.

În următoarea partidă din campionat, CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe FC Voluntari. Meciul este programat duminică, la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

ADVERTISEMENT