Sport

Jucătorul de la FCSB cu care Gigi Becali poate da o mega lovitură: ”Face bani mulți. I-a explodat cota!”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” că a descoperit la FCSB un jucător pe care Gigi Becali poate lua foarte mulți bani.
05.05.2023 | 23:00
Jucatorul de la FCSB cu care Gigi Becali poate da o mega lovitura Face bani multi Ia explodat cota Video exclusiv
Jucătorul cheie care a adus victoria FCSB-ului la Craiova „Face bani mulți. I-a explodat cota!”. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus în derby-ul din Bănie în fața Universității Craiova, scor 2-1, și s-a apropiat la trei puncte de liderul din clasamentul SuperLigii, Farul Constanța.

Gigi Becali are un nou jucător minune la FCSB

În cea mai nouă ediție a emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir i-a mărturisit moderatorului Horia Ivanovici faptul că unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB este Ștefan Târnovanu, iar Gigi Becali poate da un adevărat tun financiar cu acesta.

ADVERTISEMENT

”Steaua (n.r. – FCSB) are doi portari extraordinari, dar eu n-am avut așa mare încredere în Târnovanu. Dar acum, după meciul ăsta, m-a convins mai ales că am văzut că a făcut și o analiză a portarul de la Sepsi. Asta îmi spune că e un copil inteligent care se preocupă să învețe.

Bravo lui, e portar de bani mulți. E portar de 10 milioane, apără la toate echipele din Europa. L-am studiat, a mai și greșit, dar ieri a făcut o partidă… Dacă le dădea Craiova 3-4 nici nu erau multe. De asta spune lumea că a jucat bine Craiova, dar eu zic că joci bine când câștigi. Și Steaua (n.r. – FCSB) a jucat bine că a câștigat.

ADVERTISEMENT

Iar chestia asta cu fundașul dreapta pus mijlocaș stânga, cel care a dat și golul (n.r. – Deian Sorescu) a fost ceva… Și asta e făcută tot de Gigi. A fost genial, i-a câștigat meciul. Numai meciul ăsta câștigat și face toții banii pe care i-a dat Becali pe el”, a declarat Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Târnovanu, comparat cu Manuel Neuer

Ștefan Târnovanu a fost eroul celor de la FCSB în victoria în fața Universității Craiova, iar analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au lăudat prestația acestuia, iar moderatorul l-a comparat cu marele portar german Manuel Neuer.

ADVERTISEMENT

Titularul dintre buturile celor de la FCSB a declarat la final întâlnirii de pe stadionul ”Ion Oblemenco” că a încercat să îl scoată din ritm pe Andrei Ivan la penalty-ul ratat în minutul 83, la scorul de 1-0 pentru ”roș-albaștri”.

”L-am aşteptat pe Ivan să bată ca anul trecut pe Arena Naţională, tare şi pe mijloc. A alunecat, asta e. Am încercat să îl scot puţin din mână. Nu ştiu dacă ăsta este motivul pentru care a alunecat, dar asta e”, a declarat Târnovanu.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT