Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali s-a supărat pe Târnovanu după FCSB – Rapid 2-2: “Ce faci, dormi în poartă? Vai de capul lui. Imediat îl trec pe bancă”. Exclusiv

Gigi Becali s-a supărat pe Târnovanu după primul gol încasat în meciul cu Rapid. Patronul FCSB a declarat că s-ar putea să intre Andrei Vlad în poartă la următoarea confruntare.
20.04.2024 | 23:19
Gigi Becali sa suparat pe Tarnovanu dupa FCSB  Rapid 22 Ce faci dormi in poarta Vai de capul lui Imediat il trec pe banca Exclusiv
Gigi Becali s-a supărat pe Târnovanu după FCSB - Rapid 2-2: "Ce faci, dormi în poartă? Vai de capul lui. Imediat îl trec pe bancă". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid a fost un derby spectaculos pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au deschis scorul prin Olaru, dar echipa lui Lobonţ a întors prin Krasniqi şi Rrahmani. Scorul final a fost stabilit de Băluţă, 2-2.

Gigi Becali s-a supărat pe Târnovanu după FCSB – Rapid 2-2

Gigi Becali s-a supărat după meci pe Ştefan Târnovanu pentru că a luat prea uşor primul gol, cu Kraniqi. Patronul FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 că l-a schimbat pe Tavi Popescu după ce a obosit şi s-a ferit să primească mingea:

ADVERTISEMENT

“Nu am mai auzit comentatorul cu Tavi Popescu. Fiind obosit, a zis că trebuie să îi fie frică de minge. Eu vă văd când vă ascundeţi de minge. Ochiul stăpânului vede când se ascunde. Te ascunzi, te văd.

Braun s-a ţinut numai de Coman, e adevărat. Este bun, dar l-a lăsat de două-trei ori cu ochii în soare. Dacă a jucat tot meciul Florinel, înseamnă că e bine pentru el. Până în ultimul minut a făcut sprinturi. E extraordinar.

ADVERTISEMENT

“Ce faci, dormi în poartă? Vai de capul lui”

Şut a greşit mingea aia, dar n-a jucat rău. Eram puţin relaxaţi, cred eu. Dar n-au avut presiune. Nu tată, trebuie să ai presiune la fotbal ca să câştigi. Îl iubesc prea mult pe Şut.

E bun Lixandra, Baba Alhasan. Nu vreau să comentez despre alte echipe, dar spun că nu e în regulă dacă joci pentru locul 2 să nu ai nimic. Pe Şut e relaxare. Poate mă supăr şi pe Târnovanu odată.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca Vlad să stea la pândă. Ce faci, dormi în poartă? Vai de capul lui. Imediat îl trec pe bancă. Dacă vrei locul 2, nu te retragi”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Târnovanu, în cărţi pentru Euro 2024

Ştefan Târnovanu a devenit titular în urmă cu doi ani la FCSB după gafele repetate ale lui Andrei Vlad. Portarul a avut un sezon foarte bun, dar a avut evoluţii mai puţin bune în meciurile cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Târnovanu are mari şanse să fie în lotul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024. Portarul în vârstă de 23 de ani este cotat la 2,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT