Life

Ștefania de la Puterea Dragostei, bătută de iubitul ei. Este Jador motivul geloziei bărbatului?

15.10.2020 | 21:44
Stefania de la Puterea Dragostei batuta de iubitul ei Este Jador motivul geloziei barbatului
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai râvnite concurente din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Ștefania, a oferit detalii tulburătoare în legătură cu trecutul ei. Se pare că bruneta a fost victima violenței fostului ei iubit, fiind snopită în bătaie.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Ștefania a făcut mărturisiri șocante despre fosta ei relație. Concurenta emisiunii de pe Kanal D și a competiției Mireasa de pe Antena 1 a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de reacție din parte celui pe care îl iubea.

ADVERTISEMENT

Ștefania și Adelin au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, fanii fiind foarte dezamăgiți când au aflat că cei doi au pus punct relației lor.

Ștefania de la Puterea Dragostei, bătută de iubitul ei. Este Jador motivul geloziei bărbatului?

Adelin și Ștefania păreau să aibă o poveste de iubire desprinsă din filme. Cei doi au fost foarte susținuți de cei de acasă cât timp au participat la reality show-ul de pe Kanal D, însă au fost nevoiți să părăsească emisiunea după ce au încălcat o regulă importantă și s-au întâlnit în afara competiției.

ADVERTISEMENT
Ștefania și Adelin
Ștefania de la Puterea Dragostei, bătută de iubitul ei. Este Jador motivul geloziei bărbatului? Sursa foto: Captură Youtube

 

Se pare, totuși, că povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit, de vreme ce focoasa brunetă a afirmat că a fost bătută crunt de către iubitul ei, trecând prin momente inimaginabile. Tânăra a fost tunsă scurt, fiind nevoită să poarte peruci în public, aspect care i-a făcut pe fani să suspecteze că ceva este în neregulă cu Ștefania.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Ștefania a declarat că a trecut printr-o experiență traumatizantă, după ce și-a primit o bătaie soră cu moartea din partea iubitului ei. Deși tânăra a dorit să fie rezervată în declarații și să nu aprofundeze subiectul, în mediul online au apărut diverse zvonuri conform cărora gelozia a stat la baza reacțiilor impulsive ale fostului ei partener.

ADVERTISEMENT

”Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind” a afirmat Ștefania de la Puterea Dragostei.

Ștefania Puterea Dragostei
Ștefania de la Puterea Dragostei, snopită în bătaie de către iubitul ei. Sursa foto: wowbiz.ro

În urmă cu ceva timp, bruneta a participat la o nuntă, la care se afla și Jador. Încântat de revedere, solistul i-a dăruit Ștefaniei o brățară, cu care tânăra s-a pozat pe rețelele de socializare. Gestul acesteia este posibil să îl fi afectat foarte mult pe iubitul ei, care a avut o reacție extrem de violentă.

ADVERTISEMENT

,,Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a mai adăugat Ștefania.

 

ADVERTISEMENT