Life

Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să rateze concertul de la Iași. Motivul pentru care artista nu a fost lăsată să urce în avion

Probleme mari pentru Ștefania, iubita lui Speak. Artista a fost la un pas distanță să rateze concertul de la Iași, programat în acest weekend.
10.12.2022 | 18:39
Stefania iubita lui Speak la un pas sa rateze concertul de la Iasi Motivul pentru care artista nu a fost lasata sa urce in avion
Motivul pentru care Ștefania nu a fost lăsată să urce în avion. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ștefania a ajuns într-o situație fără precedent, chiar în timp ce se pregătea să ajungă la Iași.

Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să piardă concertul de la Iași

Iubita lui Speak obișnuiește să le povestească urmăritorilor săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Așa a făcut și de această dată, iar veștile au fost cât se poate de proaste.

ADVERTISEMENT

Vizibil enervată de cele întâmplate, Ștefania le-a mărturisit fanilor săi că a fost la un pas distanță să piardă concertul pe care îl avea programat la Iași.

Mai exact, se pare că artista nu a mai fost lăsată să urce în avion pentru că a întârziat prea mult.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost lăsată să treacă de check-in, pentru că în scurt timp, poarta de îmbarcare urma să se închidă. Ștefania este însă revoltată de faptul că oamenii respectivi ar fi putut să o lase, însă nu au vrut să facă acest lucru.

”Bună ziua! Să știți că încă ne vedem diseară în Iași, chiar dacă nu am fost lăsată să intru acum în avion și îl voi lua pe următorul”, a fost mesajul transmis de Ștefania pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

Ce a revoltat-o cel mai mult pe artistă este faptul că, în urmă cu nici măcar 10 minute, o altă persoană care a ajuns înaintea ei îi spunea că nu s-a închis nicio poartă.

De cealaltă parte, angajații companiei respective i-au spus cântăreței că pasagerii s-au îmbarcat deja în avion.

ADVERTISEMENT

Cristina Ștefania, acuzații dure după ce nu a fost lăsată să treacă de check-in

Din păcate, Ștefania nu a avut de ales, așa că a fost nevoită să își cumpere un alt bilet, pentru următorul zbor, astfel încât să ajungă la timp pentru concertul de la Iași.

”Angajați-vă niște oameni care să-și cunoască treaba sau măcar să o facă așa cum ar trebui, nu am fost lăsată să intru în avion și tot spuneau că s-a închis poarta, în condițiile în care eu aveam pe cineva care ajunsese cu 6-8 minute înaintea mea și îmi trimitea poze cu ce se întâmplă.

Îmi spunea ea că nu s-a închis nicio poartă, iar ei (n.r angajații companiei) spuneau că deja sunt îmbarcați în avion. Persoana aceea îmi trimitea poze și îmi spunea că sunt la poartă, că încă așteaptă și rezolv să intru”, a  mai povestit Cristina Ștefania pe InstaStory.

Menționăm că iubita lui Speak se bucură de un succes răsunător în domeniul muzical. Aceasta a bifat mai multe reușite și a reușit să se facă remarcată cu piesele sale, dar și cu aparițiile de senzație.

ADVERTISEMENT
Tags: