Ștefania, momente de panică. Iubita lui Speak a tras o sperietură zdravănă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2021, 16:24
Ștefania, momente de panică. Iubita lui Speak a tras o sperietură zdravănă
Ștefania, momente de panică. Iubita lui Speak a tras o sperietură zdravănă. Sursa foto: Instagram.com

Ștefania, iubita lui Speak, a trecut prin momente de panică zilele trecute când s-a îmbolnăvit. Cântăreața a tras o sperietură zdravănă când și-a dat seama că are simptome specifice virusului din China. 

Frumoasa brunetă a început să se simtă rău înainte de sărbătorilor pascale, când a avut o filmare lungă în care a stat câteva ore bune în frig. Acela a fost momentul în care vedeta s-a trezit că este răcită, dar pentru că nu se putea pune pe picioare și-a făcut testul Covid.

Cântăreața a mărturisit că nu și-a făcut numai un test pentru virusul din China, ci patru. Ștefania s-a speriat teribil când s-a trezit cu gâtul inflamat și cu nasul înfundat, însă în cele din urmă rezultatele pentru Sars-Cov-2 s-au dovedit a fi negative.

Ștefania, speriată de răceală. Artista a crezut că are coronavirus

„Am răcit… forță! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală… dar m-a rupt. Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci, doamne ferește cât poate să-mi fie de rău.

Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus.

Dar baba suferă la frumusețe și la lucruri frumoase. Aia e”, a povestit Ștefania în cadrul unor filmări de pe InstaStory.

Ulterior, tânăra a revenit pe rețelele de socializare dezvăluind că a ținut cont de sfaturile primite în online. Iubita lui Speak a făcut foarte multe băi fierbinți cu apă de munte și aerosol, starea sa de sănătate devenind mai bună pe zi ce trece.

„Vă mulțumesc din suflet, mă simt mult mai bine astăzi. În două zile o să fiu perfect sănătoasă. Acum mă mai deranjează un pic nasul și gâtul foarte foarte puțin, dar mi-am revenit. 

M-am pus pe picioare și am zis că astăzi nu mai lenevesc, mă fac drăguță și mă apuc de treabă”, a mărturisit frumoasa brunetă în urmă cu foarte puțin timp pe Instagram.

Închide ×