Sport

Steliano Filip a comis-o din nou. Și-a lăsat echipa în inferioritate după două galbene încasate în mai puțin de 10 minute, în CFR – Dinamo. Abia se împăcase cu fanii

Steliano Filip și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în derby-ul cu CFR Cluj, după ce a încasat două avertismente în doar 7 minute. Fotbalistul abia făcuse pace cu fanii.
06.03.2022 | 18:40
Steliano Filip a comiso din nou Sia lasat echipa in inferioritate dupa doua galbene incasate in mai putin de 10 minute in CFR  Dinamo Abia se impacase cu fanii
Steliano Filip
ADVERTISEMENT

Reprimit în lot după mai multe încercări eșuate de transfer, Steliano Filip a comis-o din nou. În disputa cu CFR Cluj a primit două cartonașe galbene în doar 7 minute și și-a lăsat echipa în 10 oameni. La fel s-a întâmplat și în toamnă când a fost eliminat în derby-ul cu FCSB 0-6.

O săptămână a durat ”pacea” dintre Steliano Filip și fanii dinamoviști

Steliano Filip are un sezon de coșmar la Dinamo. În prima parte a campionatului a intrat în conflict cu fanii din cauza evoluțiilor modeste.

ADVERTISEMENT

Între fotbalist și suporteri au existat mai multe momente tensionate, condimentate cu schimburi de replici extrem de dure. Filip a fost acuzat de fani că l-a boicotat pe fostul antrenor Mircea Rednic.

Apărătorul de 27 de ani a încercat în această iarnă să-și găsească un angajament la altă echipă, dar Dinamo nu a fost dispusă să se despartă de fotbalist fără a primi compensații financiare.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbalistul a revenit la echipă și va rămâne în lot cel puțin până la sfârșitul acestui campionat. La finalul partidei cu Rapid 1-1, fotbalistul a fost aplaudat de suporteri, însă, după gafa de la Cluj e destul de greu de crezut că va mai prinde minute.

Filip și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în derby-ul cu CFR la scorul de 1-1. A încasat primul cartonaș galben în minutul 39 și pe cel de al doilea în minutul 45+2, după un cot în gură aplicat lui Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Eliminarea fotbalistului a venit la puține momente după ce Dan Petrescu a avut o discuție aprinsă cu arbitrii din cauza numărului mic de minute adiționale pentru prima repriză.

Steliano Filip, acuzat că a dinamitat vestiarul lui Dinamo

Apărătorul care a cochetat și cu echipa națională a revenit la Dinamo în urmă cu un an și era considerat unul dintre liderii echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Între fotbalist și fostul antrenor Mircea Rednic a apărut o ruptură care a dus la o serie de evenimente care au dinamitat vestiarul ”câinilor”, susțin fanii echipei.

Steliano Filip a încercat chiar să organizeze o ieșire cu coechipierii pentru a-i convinge să-l saboteze pe Rednic, dar încercarea lui a fost deconspirată, iar fotbalistul a ajuns la echipa a doua.

ADVERTISEMENT