Sport

Steliano Filip, fostul jucător de la Dinamo, revenire surprinzătoare în România! Ce obiectiv are echipa

Steliano Filip e liber de contract după despărțirea de Mezokovesd-Zsory. Fostul fundaș stânga al lui Dinamo e aproape de o revenire surprinzătoare.
26.04.2024 | 19:14
Steliano Filip fostul jucator de la Dinamo revenire surprinzatoare in Romania Ce obiectiv are echipa
Steliano Filip e liber de contract de 5 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Steliano Filip e foarte aproape să semneze cu FC Bihor, echipa care e gata să promoveze în Liga 2 și care va avea un stadion nou de cinci stele după ce a impresionat în Cupa României Betano.

Steliano Filip e gată să revină în fotbalul românesc. Negociază cu FC Bihor

Steliano Filip, fostul jucător al lui Dinamo cu 7 meciuri la echipa națională a României, e pe cale să se întoarcă în fotbalul românesc. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani poartă negocieri cu FC Bihor, anunță ProSport.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Filip a confirmat discuțiile: „Da, am discutat cu cei de la Bihor. Nu am luat nicio decizie pentru moment”, a transmis diplomat jucătorul.

Un alt motiv pentru care Steliano Filip are șanse mari să semneze cu FC Bihor e faptul că el locuiește la Oradea unde și-a cumpărat o casă alături de familie.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip, nu e singurul nume important cu care FC Bihor vrea să revină în SuperLiga după 20 de ani

Conform sursei citate, pe lângă Steliano Filip sunt așteptați și Ioan Filip, fostul mijlocaș al lui U Cluj și campion cu Oțelul, dar și Ioan Hora, fostul atacant care a luat titlul cu CFR Cluj.

FC Bihor nu a pierdut niciun meci în Serie a 3-a din Liga 3. Venirea acestor trei jucători este însă condiționată de promovarea echipei în Liga 2. Orădenii și-au asigurat deja matematic prezența cel puțin la baraj.

ADVERTISEMENT

Oradea nu a mai avut o echipă în prima ligă de nu mai puțin de 20 de ani. Primăria are un proiect însă extrem de ambițios și clubul de tradiție ar putea reveni în SuperLiga în următorii 3 ani.

În acest sezon, Steliano Filip a evoluat în doar 9 partide în prima ligă din campionatul Ungariei. Jucătorul este evaluat de Transfermarkt la 250.000 de euro. În urmă cu 7 ani cota sa ajunsese la 1,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT