Sport

Steliștii și dinamoviștii își dau mâna pentru o cauza nobilă. Meci caritabil pentru o mamă bolnavă grav de cancer. Video

Marius Alexe, Lucian Filip, Alexandru Ioniță și Ianis Stoica vor intra pe teren la Popești Leordeni pentru a strânge bani pentru Laura Filip, o mamă bolnavă de o formă extrem de rară de cancer.
17.06.2022 | 20:36
Stelistii si dinamovistii isi dau mana pentru o cauza nobila Meci caritabil pentru o mama bolnava grav de cancer Video
Laura Filip are 43 de ani și are un băiat de 14 ani. Marius Alexe, Lucian Filip, Ianis Stoica și Alexandru Ioniță vor intra pe teren pentru a o ajuta financiar. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 18 iunie, pe stadionul din Popești Leordeni va avea loc un eveniment special menit să o salveze pe Laura, o mamă bolnavă de o formă foarte rară de cancer. La eveniment și-au anunțat participarea mai mulți foști și actuali fotbaliști importanți din Liga 1.

Gest emoționant al lui Ianis Stoica, Lucian Filip sau Marius Alexe. Meci caritabil pentru o cauză nobilă

Marius Alexe, Lucian Filip, Alexandru Ioniță, Ianis Stoica își dau mâna și intră pe teren pentru a o ajuta pe Laura, o mamă bolnavă de cancer. Partida va avea loc sâmbătă, 18 iunie, de la ora 10:00, pe stadionul din Popești Leordeni. Meciul demonstrativ va avea loc între „Ruf & Friends” și echipa din Popești Leordeni aflată în Liga a treia.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă ne adunăm pentru o cauză nobilă. Vă așteptăm pe staidonul din Popești Leordeni (Strada Leordeni 116) pentru a fi alături de Laura, o mamă diagnosticată cu o formă rară de cancer, la finele anului trecut. Sâmbătă suntem alături de Laura”. 

Marius Alexe, Lucian Filip, Alexandru Ioniță și Ianis Stoica vor scoate tricouri la licitație pentru a face rost de bani pentru Laura

Dinamo, Rapid și FCSB au îngropat securea războiului pentru acest eveniment, iar Marius Alexe, Lucian Filip, Alexandru Ioniță și Ianis Stoica vor juca în aceeași echipă. Fotbaliștii așteaptă ca pe stadion să fie cât mai mulți suporteri, care să contribuie de asemenea financiar și să o ajute pe Laura și au transmis mai multe mesaje.

ADVERTISEMENT

„Bună ziua, sunt Marius Alexe și vă aștept sâmbătă dimineață să fim alături de Laura!”/  „Salut! Vă aștept sâmbătă la ora 10:00 să o susținem pe Laura!” – Lucian Filip.

Alexandru Ioniță – „Sâmbătă ne vedem pe stadion! Toți împreună pentru Laura!”/ Ianis Stoica – „Suntem cu toții alături de Laura!”. 

ADVERTISEMENT

Valentin Bordianu, luptător K1: „Este vorba despre o fată Laura, care are nevoie de ajutor și m-aș bucura ca lumea să vină și să susțină această cauză caritabilă. Mulțumesc!”

Primăria din Popești Leordeni, detalii despre starea de sănătate a Laurei Filip

Laura Filip are 43 de ani și are un băiat de 14 ani. Diagnosticată cu mezoteliom malign peritoneal, epiteloid, Laura urmează un tratament de chimioterapie și o vitiminizare a corpului, ambele nedecontate de CNAS.

ADVERTISEMENT

„Meci caritabil pentru Laura – sâmbătă, 18.06.202, la stadionul din Popești-Leordeni. Este vineri seară și cu toții ne gândim la weekend-ul prelungit ce ne așteaptă. Din păcate nu este și cazul, Laurei, o mamă din orașul Popești-Leordeni, în vârstă de 43 de ani, ce a fost diagnosticată în luna Octombrie a anului 2021, cu o formă foarte rară de cancer, denumită mezoteliom malign peritoneal, epiteloid. Ea este mama unui adolescent cu vârstă de 14 ani.

În prezent, Laura primește un tratament de chimioterapie, susținut de o vitaminizare a corpului. Din păcate aceste tratamente nu sunt decontate de CNAS. Dar noi, vecinii, prietenii și rudele ei, nu am putut sta nepăsători și organizăm sâmbătă, pe data de 18.06.2022, la ora 10:00, un meci de fotbal cu scop caritabil, în incinta bazei sportive “Sport Club Popești-Leordeni” situată pe Strada Leordeni la numărul 116.

În acest meci caritabil se vor duela echipele de fotbal “Ruf & Friends” și S.C. Popești-Leordeni. Din echipa Ruf & Friends vor face parte Marius Alexe (fotbalist român), Lucian Filip (fotbalist român), Marian Iordan (luptător K1) și Valentin Bordianu (luptător K1).

Pentru cei ce nu pot participa și își doresc să o ajute pe Laura, o pot face prin donație în contul:
Titular: LAURA FILIP, IBAN: RO56RZBR0000060016935294, Valută: Lei, Nume bancă: Raiffeisen Bank, Cod Swift banca: RZBRROBU. Împreună facem un Popești mai bun #pentruoameni #împreună #sepoate #popeștileordeni #reviimereuacasa”.

ADVERTISEMENT