Life

Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit spânzurat în casă. Ovidiu Buta, în șoc: „Am căzut din pat”

Designerul Stephan Pelger ar fi fost găsit spânzurat în casă, anunță postul de televiziune România TV. Primele reacții ale celor care l-au cunoscut.
08.06.2023 | 15:10
Stephan Pelger a murit Designerul a fost gasit spanzurat in casa Ovidiu Buta in soc Am cazut din pat
Stephan Pelger a murit la 44 de ani. A fost găsit spânzurat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Stephan Pelger a murit, la doar 44 de ani! Creatorul de modă a fost găsit spânzurat în propria locuință, potrivit unui post de știri.

Stephan Pelger a murit la 44 de ani! Designerul a fost găsit spânzurat în casă

Designerul vestimentar se confrunta cu depresia în ultima perioadă, iar recent fusese externat de la un centru de dezintoxicare.

ADVERTISEMENT

FANATIK i-a contactat pe prietenii lui Stephan Pelger, pe oamenii care l-au cunoscut cel mai bine. Ovidiu Buta este în stare de șoc și abia și-a găsit cuvintele, dorind să se liniștească.

Ovidiu Buta, în stare de șoc: „Am căzut din pat”

„Am căzut din pat. Sunt în stare de șoc, nu mi-a venit să cred. Eram prieteni. Am zis că sper să nu fie adevărat. Sunt praf cu nervii. Nu pot vorbi. Vreau să mă liniștesc. Am luat un calmant”, a mărturisit Ovidiu Buta, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rita Mureșan, în hohote de plâns:”Nu cred că s-a întâmplat așa ceva!”

Tragedia petrecută în lumea modei a căzut ca un trăsnet pentru Rita Mureșan. Printre lacrimi, creatoarea de modă a spus în exclusivitate pentru FANATIK doar câteva cuvinte.

“Nu, te rog, nu! Cum s-a întâmplat asta? Nu îmi spune asta! Nu cred că s-a întâmplat așa ceva! Prin câte trec eu în perioada asta…nu pot să vorbesc. Îmi pare atât de rău”, a spus îndurerată Rita Mureșan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vestea că Stephan Pelger a murit a lăsat-o mască și pe creatoarea de modă Maria Simion. Vedetei nu i-a venit să creadă, așa cum a reacționat și Ovidiu Buta. Maria a făcut câteva mărturisiri emoționante despre fashionistul care astăzi a părăsit această lume.

Vestea că Stephan Pelger a murit a marcat-o pe Maria Simion

Chiar dacă nu erau foarte apropiați, Maria Simion și-l amintește cu drag pe Stephan Pelger.„Nu eram foarte apropiați, știu că am mai vorbit cu el, cred că acum o lună. Părea foarte ok. Mie nu îmi vine să cred că a făcut așa ceva, nu pot să cred că s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a arătat vreo secundă că ar fi depresiv. E adevărat, el era singur de mai mulți ani, nu avea nimic stabil, dar și așa… Recunosc, sunt de-a dreptul șocată de vestea că și-a pus capăt zillor. Nu l-aș fi văzut în stare de așa ceva”, a spus creatoarea de modă Maria Simion, pentru FANATIK.

„Era foarte happy, a mers acum câteva săptămâni să își facă un implant de păr. Nu știu dacă s-a sinucis. Poate a luat foarte mult pastile, antidepresive din astea, nu știu. Chiar nu știu. O să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni”, a fost reacția lui Cătălin Botezatu, în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

 

 

ADVERTISEMENT