Life

Stephen Greif din serialul ”The Crown” s-a stins din viață. Actorul avea 78 de ani

Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Stephen Greif, care a jucat și în serialul ”The Crown”, s-a stins din viață la 78 de ani.
27.12.2022 | 11:31
Stephen Greif din serialul The Crown sa stins din viata Actorul avea 78 de ani
Stephen Greif din serialul ”The Crown” s-a stins din viață. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea filmului chiar după Crăciun. Actorul Stephen Greif a încetat din viață la vârsta de 78 de ani.

Stephen Greif din serialul ”The Crown” s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani

Menționăm faptul că Stephen Greif a făcut istorie în lumea filmului. Acesta a avut un rol important în faimosul serial ”Blake’s 7” și de asemenea, a jucat și în “The Crown”, apreciat de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Alte roluri importante le-a mai avut și în serialele ”Doctors”, ”Coronation Street” şi ”EastEnders”.

Potrivit ultimelor informații, Stephen Greif a murit chiar luni, în cea de a doua zi de Crăciun. Anunțul tragic a fost făcut de agenţia de impresariat şi management artistic Michelle Braidman Associates.

ADVERTISEMENT

”Cu mare tristeţe anunţăm moartea minunatului nostru client Stephen Greif”,se arată într-un comincat.

Sursa citată nu a precizat însă care a fost cauza morții marelui actor, având în vedere dispariția subită a acestuia.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, agenția amintește de numeroasele roluri pe care marele actor le-a avut în întreaga sa carieră și de asemenea, a transmis și condoleanțe familiei îndurerate, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

”Cariera lui extinsă a inclus numeroase roluri în televiziune şi teatru, pe scene precum National Theatre, RSC şi West End. Îi vom simţi lipsa, iar gândurile noastre merg către familie şi prieteni.”, mai adaugă sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine a fost actorul Stephen Greif

Amintim faptul că actorul britanic Stephen Greif s-a născut în oraşul Sawbridgeworth, comitatul Hertfordshire. A știut încă din perioada adolescenței ce vrea să facă mai departe, drept dovadă, acesta a urmat studii în acest sens.

Greif a absolvit Academia Regală de Artă Dramatică, iar după finalizarea studiilor a intrat în echipa de echipa de actori de la National Theatre Company, dar şi a teatrelor Old Vic şi Southbank.

Perioada 1960-1970 a fost una de foc pentru el. Atunci, actorul a jucat în nenumărate producții teatrale, care au ajuns la sufletul publicului.

Mai apoi, după rolul comandantului spaţial Travis, care făcea parte din serialul BBC ”Blake’s 7”, Stephen Greif a decis să mai încerce și altceva, așa că și-a făcut debutul în televiziune.

Dragostea pentru actorie a continuat însă să existe, drept dovadă, acesta a mai jucat și în alte seriale în ultimii ani.

Menționăm faptul că tot de Crăciun, o altă tragedie s-a produs în România. Monalisa, tânărul din Iași travestit a murit în timpul unui live pe Facebook, tot în a doua zi de Crăciun.

ADVERTISEMENT