Life

Tânărul travestit din Iași, supranumit Monalisa, a murit în timpul unui live pe Facebook. Cum s-a produs tragedia

Final tragic pentru tânărul travestit din Iași, cunoscut sub numele de Monalisa. Acesta a murit chiar în timp ce filma un live pe Facebook.
26.12.2022 | 14:56
Tanarul travestit din Iasi supranumit Monalisa a murit in timpul unui live pe Facebook Cum sa produs tragedia
Monalisa, tânărul travestit din Iași, a murit în timpul unui live pe Facebook. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie fără precedent s-a produs chiar în ziua de Crăciun. Faimosul tânăr travestit din Iași, cunoscut sub numele de Monalisa a murit.

Sfârșit tragic pentru Monalisa, tânărul travestit din Iași

Întreaga tragedie s-a produs chiar în timp ce Monalisa filma un live pe Facebook în dimineața zilei de 25 decembrie, așa că sunt persoane care au văzut îndeaproape cele petrecute acolo.

ADVERTISEMENT

Potrivit ultimelor informații, Monalisa a adormit în timp ce filma live-ul respectiv pe Facebook. Între timp, pisica pe care o avea în casă a lovit o candelă, care mai apoi a aprins câteva haine aflate în încăpere.

Se pare că Monalisa nu ar fi murit din cauza arsurilor, ci din cauza fumului degajat de incendiu. Mai exact, Monalisa s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, susțin oamenii legii.

ADVERTISEMENT

“În dimineața zilei de 25 decembrie anul curent, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare”, au spus reprezentanții IPJ Iași.

Poliția din Iași a deschis dosar penal

Deși lucrurile s-au petrecut în văzul tuturor, live, pe Facebook, oamenii legii au decis să deschidă un dosar penal în acest caz.

ADVERTISEMENT

Totodată, polițiștii au mai adăugat că din fericire, nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul din casa tânărului din Iași.

Sursa citată precizează că Monalisa locuia singur, iar mai departe, urmează să fie realizată necropsia.

ADVERTISEMENT

De abia când rezultatele vor fi gata, se va afla care a fost, de fapt, cauza reală a decesului tânărului travestit din Iași.

”În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat.

Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Până atunci, fanii Monalisei sunt în stare de șoc după cele întâmplate chiar în ziua de Crăciun.

Amintim că nu de puține ori, nenumărate tragedii s-au întâmplat chiar în timp ce protagoniștii efectuau live-uri pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT