Fotbal international

Steven Gerrard, noi laude pentru Ianis Hagi: ”M-a impresionat la el faptul că a cerut mingea în orice poziție!” VIDEO

07.02.2020 | 16:56
Steven Gerrard noi laude pentru Ianis Hagi Ma impresionat la el faptul ca a cerut mingea in orice pozitie VIDEO
ADVERTISEMENT

Steven Gerrard, antrenorul celor de la Glasgow Rangers, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale din Cupa Scoției cu Hamilton. Legenda lui Liverpool a continuat să vorbească în termeni laudativi de Ianis Hagi și de ultima sa evoluție pentru Rangers, cea din meciul cu Hibernian.

Steven Gerrard continuă cu laudele la adresa lui Ianis Hagi: ”M-a impresionat la el faptul că a cerut mingea în orice poziție”

Ianis Hagi nu a avut nevoie de o perioadă prea lungă de acomodare în Scoția. La chiar primul meci ca titular pentru Rangers, fiul ”Regelui” a adus victoria echipei sale cu o execuție de calitate și de mare jucător.

ADVERTISEMENT

Abilitățile tehnice ale lui Ianis Hagi, dar mai ales disponibilitatea sa la efort au fost caracteristicile care l-au impresionat pe antrenorul său, Steven Gerrard. Acesta a declarat vineri, la o conferință de presă, că Ianis l-a impresionat cu mișcarea sa permanentă din teren.

”Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la el a fost faptul că, deși eram conduși cu 1-0 de Hibernian, iar publicul începea să devină nervos, el era mereu activ, curajos și cerea mingea în orice situație.

ADVERTISEMENT

Finalizarea lui a fost una fantastică. Privind meciul în urmă putem vedea faptul că Ianis se acomodează treptat cu viteza și jocul fizic din Scoția”, a spus Gerrard.

Gerrard: ”Ianis e mai puternic decât pare”

Foarte multe voci spun că Ianis Hagi mai are nevoie de acumulare fizică. Steven Gerrard surprinde și spune că Ianis e un tip mult mai puternic decât pare.

ADVERTISEMENT

În același timp, antrenorul lui Rangers avertizează fanii să nu își piardă răbdarea cu tânărul jucător român în cazul în care nu va avea mereu evoluții bune, deoarece acesta are nevoie de o perioada de acomodare.

“Fanii vor fi luați de val acum deoarece a marcat un gol de trei puncte la debut. Dar încă mai are nevoie de timp să se adapteze la terenurile diferite și echipele pe care le vom întâlni.

ADVERTISEMENT


Este cu siguranță un talent, dar pentru el va fi complet diferit în Scoția față de ligile în care a jucat.

Ianis e mai bine structurat din punct de vedere fizic decât pare. Este un băiat foarte puternic. Așa că va fi bine. A continuat să se ridice și asta este impresionant la el. Când alții s-ar fi dat bătuți, el s-a adunat și a gestionat bine situația”, a mai spus Steven Gerrard.

  • Hamilton – Glasgow Rangers, meci din optimile Cupei Scoției, programat sâmbătă, de la ora 14:30, poate fi a treia prezență pentru Ianis la scoțieni
ADVERTISEMENT