Fotbal international

Steven Gerrard, un altfel de Gică Hagi! Ianis a dezvăluit relația sa cu antrenorul lui Rangers: „E ca tata!”

29.05.2020 | 21:24
Steven Gerrard un altfel de Gica Hagi Ianis a dezvaluit relatia sa cu antrenorul lui Rangers E ca tata
ADVERTISEMENT

Ianis a dezvăluit relația pe care o are cu Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, și a mărturisit că fostul căpitan legendar al lui Liverpool se aseamănă mult cu tatăl său Gică Hagi.

Steven Gerrard, comparat de Ianis cu Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre relația pe care o are la Rangers cu Steven Gerrard, pe care l-a comparat cu tatăl său: Sunt identici. Este la fel ca tata.  

ADVERTISEMENT

Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor”.

„Tata crea presiunea la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard”, a mai spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Vrea să învețe cât mai mult de la Steven Gerrard

Ianis Hagi a continuat și a mărturisit că are multe de învățat de la Steven Gerrard: Mereu când echipa scârţâie puţin sau nu respectăm ce trebuie să facem, sau fotbalul nu este acolo, mereu găseşte o cheie undeva unde să ne aprindă sau să ne dea motivaţia aceea pe care o avem,

Este aproape imposibil să ştii că Gerard o să rămână pe viaţa la Rangers şi încerc să profit de fiecare zi și să învăţ cât mai mult chestii de la el şi de la stafful lui tehnic”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să îl întrebaţi pe el ce gânduri are, eu normal îmi doresc să ajungă să antreneze Liverpool sau să ajungă să antreneze la cel mai înalt nivel”, a mai spus Ianis.

„Am probleme cu engleza scoţienilor. Avem magazionerul care e de 30 şi ceva de ani acolo, a prins şi meciurile cu Steaua, de când era tata jucător. Nu înțeleg nimic…

ADVERTISEMENT

E prietenul meu, îl iubesc, mereu stau cu el de vorbă, dar trebuie să fie şi celălalt magazioner ca să ne înţelegem, altfel nu mă înțeleg cu el. Dacă nu eşti scoţian nu ai nicio şansă” povesteşte amuzat mijlocașul echipei naționale.

ADVERTISEMENT