LIVE Actualizat 25-05-2021
18:55

Știrile zilei din sport, marți 25 mai. Lille își pierde antrenorul după câștigarea titlului în Franța: „Mi-am terminat treaba!”

Fanatik vă prezintă cele mai importante știri din sport ale zilei de marți, 25 mai.
25.05.2021 | 21:53
Stirile zilei din sport marti 25 mai Lille isi pierde antrenorul dupa castigarea titlului in Franta Miam terminat treaba
ADVERTISEMENT
25-05-2021
18:55

Lille își pierde antrenorul după câștigarea titlului în Franța

Cristoph Galtier a plecat de pe banca tehnică a lui Lille imediat după ce a câștigat titlul în fața PSG-ului, după o pauză de un deceniu de când Lille nu mai cucerise titlul în Ligue 1.

Tehnicianul și-a explicat alegerea făcută: „Sunt foarte convins că mi-am terminat treaba aici. Reflectez asupra acestor trei cluburi”. Galtier are oferte de la Nice, Lyon și Napoli.

25-05-2021
15:34

Barcelona - Real Madrid, în Supercupa Spaniei

Marţi a avut loc tragerea la sorţi pentru ediţia 2021-2022 din Supercupa Spaniei. Barcelona şi Real Madrid se vor duela pentru un loc în marea finală, în timp ce a doua semifinală se va disputa între Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Meciurile din Supercupa Spaniei se vor disputa, cel mai probabil, în ianuarie 2022, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane. Ediţia din 2021 a fost câştigată de Athletic Bilbao, după 3-2 în finala cu Barcelona. 

25-05-2021
12:39

Lotul provizoriu al Angliei pentru UEFA Euro 2020

Gareth Southgate, a anunțat lotul provizoriu al Angliei pentru Euro 2020. Pe 1 iunie va fi publicat lotul final, din care vor face parte 26 de fotbaliști. În prezent se regăsesc numee a 33 de jucători, marea absență fiind cea a lui eEric Dier, care a avut un sezon slab la Tottenham. Pe lista absenților importanți mai pot intra și James Maddison sau Danny Ings.

Portari: Dean Henderson, Sam Johnstone, Jordan Pickford, Aaron Ramsdale
Fundași: Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell, Conor Coady, Ben Godfrey, Reece James, Harry Maguire, Tyrone Mings, Luke Shaw, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker, Ben White
Mijlocași: Jude Bellingham, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Mason Mount, Kalvin Phillips, Declan Rice, James Ward-Prowse
Atacanți: Dominic Calvert-Lewin, Phil Foden, Jack Grealish, Mason Greenwood, Harry Kane, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Jadon Sancho, Raheem Sterling, Ollie Watkins

Anglia debutează la Campionatul European pe 14 iunie, la Londra, contra Croației. Până atunci, reprezentativa Albionului va avea două amicale, pe 2 iunie și pe 6 iunie, cu Austria, respectiv România.

25-05-2021
10:41

Luka Modric va juca la Real Madrid până în 2022

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Luka Modric. Croatul în vârstă de 35 de ani va juca și în sezonul următor în tricoul „blanco”. Înțelegerea vicecampionului mondial cu galacticii expira în această vară, dar Florentino Perez i-a oferit un nou contract, valabil până pe 30 iunie 2022.

Modric joacă la Real Madrid din 2012 și a bifat până în prezent 391 de meciuri, reușind 28 de goluri și 61 de pase decisive. Pe Bernabeu, croatul a câștigat două titluri, o cupă, trei supercupe, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei și trei Campionate Mondiale ale cluburilor.

25-05-2021
09:41

Hansi Flick preia naționala Germaniei după EURO

Oficialii Federației Germane de Fotbal și Hasi Flick au semnat, marți, contractul prin care tehnicianul care a cucerit ultimele două titluri în Bundesliga cu Bayern devine selecționerul ”Mannschaft-ului”.

Flick își va intra în atribuții imediat după Turneul Final al Campionatului European din această vară. Este în fapt o revenire la echipa națională, după ce în 2006 a fost secundul lui Joachim Low la prima reprezentativă a Germaniei.

 

Cotidianul Bild notează că principalul motiv al despărțirii de Bayern Munchen este iminenta retragere al președintelui Consiliului de Administrație al clubului, Karl-Heinz Rumennigge, dar și relația tensionată pe care Flick  oare cu directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

25-05-2021
09:20

Dorin Rotariu e liber de contract și s-ar putea întoarce în Liga 1

Internaționalul român Dorin Rotariu este liber de contract. Fotbalistul de 25 de ani a ajuns la un acord cu oficialii de la FC Astana privind rezilierea contractului scadent la sfârșitul anului viitor.

Clubul din Kazahstan nu și-a respectat întru totul obligațiile financiare față de fotbalist, iar acesta și-a depus memoria, la FIFA, pentru a deveni liber de contract.

Atacantul speră să obțină un nou angajament la o echipă din Europa, dar nici variantele FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova nu sunt opțiuni pe care internaționalul să nu le aibă în vedere.

”A devenit jucător liber.  Și-a depus memoriu la FIFA și a fost declarat liber de contract. Probabil că au fost anumite condiții financiare care nu au fost respectate. Nu știu ce va face, dar trebuie să vină spre Europa. E tânăr și a acumulat experiență, a jucat la Brugge, la Mouscron, la Astana. Are mentalitate de afară. Sigur va găsi echipă, dar nu știu unde va merge”, a spus Iosif Rotariu pentru Gazeta Sporturilor

Gigi Becali l-a vrut în mai multe rânduri pe atacantul cu 10 meciuri în echipa națională, iar CFR Cluj reprezintă o soluție, în contextul în care campioana României va intra într-un proces de întinerire a echipei.

25-05-2021
06:58

Luis Suarez a explicat lacrimile de la finalul meciului cu Valladolid

Luis Suarez a marcat golul decisiv cu Valladolid, scor 2-1, reușita uruguayanului aducându-i titlul lui Atletico Madrid. La finalul partidei, atacantul a fost surprins plângând, în timp de vorbea la telefon pe video call. Suarez a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

„Vorbeam cu soția mea (n.r Sofia Balbi) pe video și amândoi am început să plângem, am suferit foarte mult în acest sezon. Să știți că banii nu aduc fericirea. Am suferit foarte mult când am fost nevoit să mă antrenez departe de familie, să schimb locul.

Am ajuns să petrec mai puțin timp cu familia mea, cu copiii mei. Soția mea m-a susținut în tot acest timp. După ultimul meci i-am văzut extrem de fericiți pe toți pentru câștigarea acestui titlu, iar această imagine nu o voi uita niciodată”, a declarat Luis Suarez, conform Marca.

Luis Suarez a fost lăsat să plece liber de contract de la Barcelona înainte de startul sezonului recent încheiat și a pus umărul serios la câștigarea titlului de către Atletico Madrid, cu 21 de goluri și trei assist-uri.

25-05-2021
05:38

Tottenham îl vrea din nou pe Pochettino

Independent scrie că șefii lui Spurs vor să îl readucă la echipă pe Mauricio Pochettino. Londonezii sunt fără antreor principal după ce luna trecută l-au demis pe Jose Mourinho, în timp ce argentinianul n-are cel mai bun început de mandat la PSG.

Cu Pochettino la timonă, parizienii au ratat cele mai importante două obiective în acest sezon, finala UEFA Champions League și titlul din Ligue 1, pierdut în fața celor de la Lille.

„Mauricio Pochettino se gândeşte la o revenire de senzaţie la Tottenham în această vară, fiind nefericit în Franţa. Daniel Levy vrea să-l convingă şi pe Kane să rămână şi recunoaşte că a greşit în momentul în care l-a demis pe antrenorul argentinian.

Pochettino şi-ar dori să revină la Tottenham, care s-a despărţit de Jose Mourinho în aprilie. Argentinianul este nefericit în Franţa, după ce a ratat titlul în Ligue 1”, anunţă Daily Mail.

Mauricio Pochettino a fost managerul lui Tottenham în perioada 2014-2019, el reușind totodată și cea mai importantă performanță din istoria clubului, finala Ligii Campionilor, în chiar ultimul său an al mandatului, dar pe care a pierdut-o în fața lui Liverpool, scor 0-2.

Liga 1 Mandzukic și-a luat adio de la AC Milan

Croatul, care are în palmares Liga Campionilor cu Bayern Munchen, a semnat în iarnă cu AC Milan, dar contractul său a expirat la finalul acestui sezon, înțelegerea urmând  a nu fi prelungită.

„A fost o onoare să joc pentru AC Milan. Sunt recunoscător conducerii clubului pentru că mi-a oferit această oportunitate, staff-ului tehnic pentru munca lor și colegilor mei, care nu sunt doar jucători excelenți, ci și un grup grozav. Sunt fericit că am reușit să readucem acest mare club în Champions League, unde îi este locul, și le doresc tuturor celor din club toate cele bune în viitor”, a scris Mario Mandzukic, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mario Mandžukić MM 9 (@mariomandzukic)

În acest sezon, la finalul căruia AC Milan a obținut calificarea în UEFA Champions League, Mandzukic a jucat în 11 partide, fără să marcheze însă vreun gol. Croatul a evoluat în Italia și la Juventus, alături de care a cucerit patru titluri.

 

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete