Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stoichiță a prezentat live invitații speciali ai echipei naționale la Madrid. Mircea Lucescu: „Salutări tuturor!”

Mihai Stoichiță a oferit un moment genial în direct. A prezentat invitații special pe care naționala îi va avea la amicalul România - Columbia de la Madrid.
26.03.2024 | 15:35
Stoichita a prezentat live invitatii speciali ai echipei nationale la Madrid Mircea Lucescu Salutari tuturor
Stoichiță a prezentat live invitații speciali ai echipei naționale la Madrid. Mircea Lucescu: „Salutări tuturor!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a oferit câteva imagini geniale de la Madrid, cu câteva ore înaintea amicalului România – Columbia. Pentru acest joc, în capitala Spaniei se află mai multe legende ale fotbalului românesc, precum Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Anghel Iordănescu.

Mihai Stoichiță, imagini cu invitații de lux ai FRF la amicalul România – Columbia

„Suntem împreună și ne uităm la un meci care are loc la Buftea, un meci de juniori, România – Suedia”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Apoi, directorul Comisiei Tehnice de la Federația Română de Fotbal a luat telefonul și a început să îi prezinte legendele cu care viziona partida. Primul care i-a ieșit în cale a fost nimeni altul decât Mircea Lucescu: „Sănătate, Horia”, a transmis Il Luce.

A venit apoi rândul lui Geolgău să intre în cadru. N-au scăpat de „reporterul” Stoichiță nici greii din FRF. „Colegul tău, domnul Vochin, domnul președinte (n.r. – Răzvan Burleanu) te salută și el, domnul Bodescu, uite-l!”.

ADVERTISEMENT

Amicalul dintre România și Columbia e programat la ora 21:30, ora României, pe stadionul Metropolitano din Madrid. „Așteptăm să jucăm bine în primul rând și să avem un rezultat bun, atât.

Pentru că mă uit la băieți. Probabil că apropierea Campionatului European îi face să trateze foarte serios fiecare joc pe care îl avem noi în program până la Euro. Bineînțeles că e și concurență, îți dai seama, dorința de a juca cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Dorința de a fi o echipă foarte bună. A fost o plăcere să mă uit la antrenamentul de ieri, împreună cu toți cei pe care i-am menționat. Am văzut discuții între Puiu, Lucescu, Edi. Îmi place foarte mult ce se întâmplă, ce să mai…”, a adăugat Stoichiță.

„Mircea Lucescu a vorbit cu fiecare jucător în parte”

(n.r. – Cum recepționează jucătorii faptul că Mircea Lucescu e în anturajul echipei naționale?) Când ne-am dus la aeroport, l-am luat pe Mircea cu mine. Erau jucătorii într-o parte și s-a dus la fiecare jucător, s-a prezentat și  au schimbat câteva vorbe. S-a dus la fiecare jucător, la fiecare membru al staffului.

ADVERTISEMENT

Că erau antrenori, că erau doctori, toată lumea a fost acolo. Apoi s-a întors, a rămas cu domnul președinte, am stat împreună în avion. A fost ceva foarte frumos”, a conchis directorul tehnic al FRF.

IMAGINI GENIALE! Oficialii FRF si Mircea Lucescu, IN DIRECT de la Madrid la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT