Sport

Stranieri, 17-21 august. Parma, victorie la debutul în Serie B. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

FANATIK vă ține la curent cu toate informațiile despre meciurile stranierilor. Balul este deschis de un duel românesc în Arabia Saudită.
21.08.2023 | 00:01
Stranieri 1721 august Parma victorie la debutul in Serie B Cum sau descurcat Man si Mihaila
Dennis Man a fost omul meciului la Parma în victoria din Serie B. Foto: Twitter - @Parma.
ADVERTISEMENT
20-08-2023
21:41

Man și Mihăilă, victorie la debutul Parmei în noul sezon de Serie B

Parma a câștigat clar meciul de pe teren propriu cu FeralpiSalo, scor 2-0, în prima etapă a sezonului din Serie B. La gazde, Dennis Man a fost titular, în timp ce Valentin Mihăilă a fost introdus în repriza secundă. 

Dennis Man a pasat decisiv la golul al doilea marcat de Parma prin Bernabe în minutul 66. Zece minute mai târziu, fostul jucător al FCSB a fost înlocuit cu Ansaldi. În urma evoluției sale, Dennis Man a primit nota 7 din partea jurnaliștilor italieni. 

„În prima repriză a reușit să înscrie, dar fluierul arbitrului a indicat fault în atac. Apoi devine de neoprit. A scos penalty-ul pentru 1-0 și a pasat decisiv la golul al doilea”, au scris cei de la Tuttomercatoweb

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 71, în locul lui Benedyczak, autorul primului gol marcat de Parma din penalty. 

20-08-2023
20:18

Răzvan Lucescu, victorie clară cu PAOK la debut

PAOK s-a impus categoric, scor 3-0 cu Asteras Tripolis în prima etapă a sezonului din Grecia. Murg a deschis scorul în minutul 22, iar oaspeții au avut șansa să restabilească egalitatea înainte de pauză. 

Miritello a ratat o lovitură de la 11 metri. În repriza secundă, Zivkovic a înscris două goluri în decurs de doar cinci minute și a stabilit scorul final. 

Pentru Răzvan Lucescu și PAOK urmează duelul din deplasare cu Hearts (Scoția) în turul „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League. 

20-08-2023
19:18

Mutu, doar egal în derby-ul local cu Sabah Baku

După eliminarea din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League în fața lui Beșiktaș, Neftci Baku a evoluat în derby-ul local cu Sabah Baku, din etapa a 3-a a campionatului din Azerbaidjan. 

Cele două rivale au terminat la egalitate, scor 1-1, iar formația lui Adrian Mutu rămâne fără victorie după primele trei etape scurse din campionat. Neftci Baku ocupă abia locul 8 din 10, cu 2 puncte adunate în trei partide. 

În prima etapă, Neftci Baku a pierdut în deplasare cu Kapaz, scor 0-1, în timp ce în runda secundă, formația lui Adrian Mutu a remizat, scor 1-1 cu Sabail. 

20-08-2023
17:29

Antonio Sefer, primul gol pentru Hapoel Beer Sheva în Israel

Antonio Sefer a marcat primul gol pentru Hapoel Beer Sheva, în Israel. Fostul jucător al Rapidului a fost titular în partida cu Netanya din Cupa Israelului. 

Azoulay a deschis scorul pentru Netanya în minutul 13. Zece minute mai târziu, Antonio Sefer a înscris primul gol în tricoul israelienilor. Până la pauză, Netanya a mai marcat de două ori prin Azoulay și Bilenkyi, din penalty. 

În cele din urmă, Netanya a câștigat categoric partida, scor 4-1 cu Hapoel Beer Sheva. Cohen a stabilit scorul final cu un gol în minutul 60. Adrian Păun nu a fost în lotul lui Hapoel Beer Sheva. 

20-08-2023
16:23

Lucescu și Dinamo Kiev, înfrângere în prelungiri

Dinamo Kiev a suferit prima înfrângere a sezonului în campionatul din Ucraina. Formația românului Mircea Lucescu a pierdut meciul din deplasare, în etapa a 4-a, cu Ch. Odessa, scor 2-3.

Scorul a fost deschis de gazde prin Avagymyan, în minutul 20, iar Ch. Odessa a intrat la pauză cu avantaj minim. În startul reprizei secunde, Yarmolenko a restabilit egalitatea. După doar cinci minute, gazdele au reveni în avantaj după reușita lui Shtogrin. 

Sydorchuk, din pasa lui Vanat, a egalat pe tabelă, însă gazdele au dat lovitura în prelungiri. Intrat de pe banca de rezerve, Iyede a înscris golul victoriei în minutul 90+1. La oaspeți, Syrota a fost eliminat în minutul 83 pentru cumul de cartonașe galbene. 

Dinamo Kiev ocupă locul 6 în clasament, cu 6 puncte în trei partide. Pentru echipa lui Mircea Lucescu urmează meciul tur al „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League cu Beșiktaș, joi, 24 august, ora 20:00 pe stadionul Giulești. 

20-08-2023
15:41

Fanii lui Rangers fac petiție pentru ca Ianis Hagi să joace: "Este un atu pentru echipă"

La ultima conferință de presă, Ianis Hagi s-a arătat dezamăgit de modul în care este tratat de antrenorul Michael Beale. Mijlocașul român susține că este mult mai bine pregătit fizic, față de cum era înaintea accidentării și își dorește să joace fotbal.

Hotărât în declarații și plin de argumente solide, fanii nu au putut sta nepăsători față de atitudinea jucătorului cheie de pe Ibrox. Suporterii lui Rangers îl apreciază foarte mult pe Hagi și au decis să facă o petiție prin care să îl determine pe antrenorul Michael Beale să îl folosească mai des pe Ianis.

Pagina de Facebook a suporterilor, “We are the People” are o comunitate de peste 60.000 de fani. Aceștia au răspândit petiția pe Social Media împreună cu mesajul: “Petiție pentru ca Ianis să înceapă din primul minut împotriva lui PSV, dar și în fiecare marți sau miercuri după aceea”

Postarea fanilor a strâns mii de reacții pozitive și comentarii în favoarea lui Ianis: “Hagi merită să joace împotriva lui PSV. Este un atu pentru echipă și face întotdeauna diferența atunci când intră. Michael Beale să-i dea băiatului șansa de a arăta de ce este capabil!”, este mesajul clar al suporterilor. 

20-08-2023
13:46

Dan Petrescu după înfrângerea lui Jeonbuk: "Nu am avut noroc"

După a doua înfrângere suferită de Dan Petrescu la Jeonbuk, 1-0 în deplasare cu liderul campionatului, antrenorul a tras primele concluzii. Super Dan susține că echipa a jucat foarte bine și că a dominat jocul cu rivalii de la Ulsan Hyundai. Petrescu mai spune că ghinionul a fost factorul care a dus ca soarta meciului să fie în defavoarea formației sale.

“Nu am avut noroc. În prima repriză, am avut o șansă și am condus jocul în avantajul nostru, dar nu am avut noroc în repriza secundă. Nu a fost un joc pe care trebuia să-l pierdem. O partidă care ar fi trebuit să se încheie la egalitate.

Prestația nu a fost rea și am dominat jocul în ceea ce privește posesia. Echipa este din ce în ce mai bună și jucătorii sunt mult mai receptivi decât atunci când am fost numit”, a spus Dan Petrescu, conform presei din Coreea de Sud.

19-08-2023
21:54

Eșec pentru românii din Serie A

Genoa a pierdut categoric primul meci de la revenirea în Serie A, scor 1-4 cu Fiorentina. Fanii au luat cu asalt stadionul pentru a inaugura revenirea „Grifonilor” pe prima scenă, însă echipa la care evoluează românii Radu Drăgușin și George Pușcaș nu a ripostat în fața finalistei UEFA Conference League din sezonul trecut. 

Biraghi, Bonaventura, Gonzalez și Mandragora au înscris pe rând în poarta lui Martinez. Genoa a redus din diferență prin Biraschi. La gazde, Radu Drăgușin a fost integralist în partea stângă a apărării, în timp ce George Pușcaș a fost rezervă neutilizată. 

Alberto Gilardino a mizat în meciul cu Fiorentina pe nume, precum Gudmundsson, golgheterul din sezonul trecut, sau Mateo Retegui, titularul din atacul naționalei Italiei. 


Tot sâmbătă seară, Răzvan Marin a fost integralist în înfrângerea lui Empoli, scor 0-1 pe teren propriu cu Verona. Mijlocașul naționalei României a fost aproape să înscrie un gol de senzație. Românul a trimis un șut violent de la distanță, însă mingea a fost deviată în bară de portarul advers. 

Bonazoli a marcat singurul gol al partidei în minutul 75, după o greșeală a portarului Caprile. Jucătorul lui Empoli a scăpat mingea din mână la un corner. 

19-08-2023
19:52

Rareș Ilie, gol pentru Lausanne în Cupa Elveției

Rareș Ilie a marcat în victoria celor de la Lausanne, scor 3-0 cu Vevey în Cupa Elveției. Fotbalistul român a marcat cu patru minute înainte de fluierul de final al primei reprize. 

Pentru Lausanne a marcat și atacantul Brighton Labeau, în startul reprizei secunde, dar și Trae Coyle în minutul 90. Este al doilea gol marcat de Rareș Ilie în tricoul elvețienilor. Fostul fotbalist de la Rapid a înscris în remiza dintre Lausanne și Grasshoppers, scor 1-1, în etapa a 2-a din campionat. 

19-08-2023
17:38

Costel Gâlcă, victorie la ultima fază în Polonia

Radomiak Radom confirmă startul bun de sezon în Polonia. Formația pregătită de Costel Gâlcă a câștigat meciul cu Warta de pe teren propriu, scor 3-2, în etapa a 5-a din campionatul polonez. 

Donis a deschis scorul rapid pentru gazde, însă Warta a egalat la un sfert de oră distanță prin Szmyt, din penalty. Pedro a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru formația antrenată de Costel Gâlcă. 

Vizinger a restabilit din nou egalitatea cu un gol în startul reprizei secunde, însă Rocha, introdus inspirat de Costel Gâlcă pe teren, a marcat golul victoriei în minutul 90+6. Gazdele au ratat un penalty în minutul 69 prin Pedro. 

Este a doua victorie consecutivă a lui Radomiak Radom, a treia în total în primele cinci etape din campionatul polonez. Formația lui Costel Gâlcă se află pe locul 2, cu 9 puncte. 


Sâmbătă a avut loc și partida dintre Rakow și Stal Mielec. Campioana Poloniei la care evoluează românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu s-a impus cu 2-0. Ambii jucători au fost integraliști. 

Calificată în play-off-ul Champions League, Rakow ocupă locul 4 în campionatul Poloniei, cu 7 puncte în 4 partide. Racovițan este titularul de drept în partea dreaptă a apărării, în timp ce Sorescu a fost introdus cu Stal Mielec pe postul de mijlocaș stânga. 

19-08-2023
17:33

Tătărușanu, debut cu dreptul în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu a fost titular în victoria celor de la Abha, scor 1-0 cu Al-Raed, în etapa a 2-a din campionatul Arabiei Saudite. Singurul gol al partidei a fost marcat de Al Ruwaili în minutul 57. 

În prima etapă, Ciprian Tătărușanu nu a fost în lotul lui Abha la înfrângerea, scor 1-3 cu Al-Hilal. Formația portarului român se află pe locul 11 după primele două etape, cu trei puncte. 

19-08-2023
14:01

Ianis Hagi, evoluție bună la Rangers

Ianis Hagi a jucat 34 de minute în victoria celor de la Rangers, scor 2-1 cu Morton în optimile Cupei Ligii din Scoția. Internaționalul român a fost rezervă și a fost introdus pe gazon de antrenorul Michael Beale în minutul 57, când l-a înlocuit pe Lammers.

În acel moment, Morton o conducea pe Rangers cu scorul de 1-0. Intrarea lui Ianis Hagi a adus un plus de prospețime ofensivei lui Rangers. Formația lui Michael Beale a întors soarta calificării în sferturile Cupei Ligii Scoției prin golurile lui Dessers, din penalty, și Danilo.

Ianis Hagi a fost aproape în două rânduri să își treacă numele pe lista marcatorilor. Primul șut al românului pe spațiul porții a fost respins spectaculos de portarul MacDonald. Ulterior, a doua execuție a lui Hagi s-a dus puțin peste vinclu. 

19-08-2023
13:53

Nicolae Stanciu, pasă de gol pentru Wuhan Three Towns

Wuhan Three Towns a câștigat la limită meciul de pe terenul celor de la Chengdu Rongcheng, scor 1-0, în etapa a 23-a din campionatul Chinei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Aziz în minutul 44 din pasa lui Nicolae Stanciu. 

Este cea de-a 13-a pasă decisivă pe care Nicolae Stanciu o oferă în acest sezon în China. Internaționalul român are și un gol reușit în actuala stagiune. 

Wuhan Three Towns ocupă locul 5 în campionatul chinez, cu 36 de puncte după 23 de partide. Echipa lui Nicolae Stanciu se află la 17 puncte în spatele liderului Shanghai Port. 

19-08-2023
12:33

Înfrângere usturătoare pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Echipa antrenată de Dan Petrescu a fost învinsă în deplasare, de Ulsan Hyundai, scor 0-1. Partida a avut loc în etapa cu numărul 27 în Coreea de Sud, iar unicul marcator al duelului a fost Um Won-Sang, gol în minutul 72. 

Dan Petrescu și compania sunt la meciul cu numărul doi în care au fost învinși. Jeonbuk este pe poziția a 4-a în clasament și are 41 de puncte, iar pe primul loc este chiar adversara din ultimul meci, Ulsan Hyundai, cu 60 de puncte.

Următorul meci al lui Dan Petrescu pe banca celor de la Jeonbuk va avea loc pe 25 august, contre celor de la Daejeon, echipa de pe locul 9. Recordul lui Super Dan în Coreea de Sud este de 4 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri.

18-08-2023
21:34

Metz, aproape de victorie cu Marseille în inferioritate

Metz și Marseille au deschis vineri seară runda a doua din Ligue 1. Echipa românului Ladislau Boloni a remizat spectaculos pe teren propriu, scor 2-2 cu Marseille. Din minutul 59, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după cartonașul roșu văzut de Ababacar Lo. 

În momentul eliminării, Marseille conducea cu 1-0 după golul lui Soglo din prima repriză. Contrat așteptărilor, Metz a revenit în partidă după eliminarea fundașului central și a marcat de două ori prin Sabaly (65) și Mikautadze (71). 

Marseille a smuls un egal, grație golului lui Vitinha din minutul 82. Este primul punct obținut de Metz de la revenirea în Ligue 1. Echipa lui Loți Boloni ocupă locul 13 în ierarhie. Temporar, Marseille este lider, cu patru puncte după două runde. 

18-08-2023
20:24

Cicâldău, pe teren în Antalyaspor - Konyaspor 1-1

Alexandru Cicâldău a bifat a doua apariție într-un meci oficial la Konyaspor. Mijlocașul român a fost rezervă în partida terminată la egalitate Antalyaspor – Konyaspor, scor 1-1. 

Cicâldău a intrat pe teren în minutul 58 în locul lui Malli. Două minute mai târziu, Cikalleshi a adus-o în avantaj pe Konyaspor cu un gol din lovitură de pedeapsă.

Gazdele au egalat prin Vural, care a marcat în minutul 87. Konyaspor ocupă locul 9 în campionatul Turciei, după primele două etape, cu două puncte. 

18-08-2023
19:03

Dragomir și Rus, victorie în Cipru împotriva echipei lui Florin Bratu

Pafos a câștigat clar, scor 3-0 partida de pe teren propriu cu Karmiotissa, în prima etapă a campionatului din Cipru. La gazde, Adrian Rus și Vlad Dragomir au fost titulari. 

Aflat la debut, Adrian Rus a fost integralist. De cealaltă parte, Vlad Dragomir a marcat cel de-al doilea gol al lui Pafos împotriva formației antrenate de Florin Bratu. Mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 82. 

La polul opus, Florin Bratu are parte de un debut cu stângul în noul sezon pe banca celor de la Karmiotissa. 

18-08-2023
16:33

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, victorii la debut în Emiratele Arabe Unite

Al Sharjah și Al Bataeh, echipele antrenate de românii Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, au debutat în noul sezon din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Ambele formații au câștigat spectaculos. 

Al Sharjah a jucat în prima etapă, în deplasare, împotriva celor de la Al-Ittihad Kalba, fosta echipă a lui Alexandru Cicâldău. Caio a deschis scorul pentru formația lui Olăroiu, însă gazdele au revenit rapid. Același atacant brazilian a readus-o în avantaj pe Al Sharjah din penalty. 

Înainte de pauză, Spadacio a restabilit din nou egalitatea. Ulterior, Al-Ittihad Kalba a preluat conducerea, însă Al Sharjah s-a impus după golurile lui Alcacer și Luanzinho din minutele 79, respectiv 87. 

De cealaltă parte, Al Bataeh a evoluat cu Al-Wahda în deplasare. Scorul la pauză a fost egal (1-1). Alvaro de Oliveira a marcat golul victoriei pentru Al Bataeh în minutul 85. Mirel Rădoi a fost extrem de inspirat, deoarece brazilianul a marcat la doar trei minute după ce a fost introdus pe teren. 

18-08-2023
15:36

Florin Tănase a spart gheața la Al-Akhdoud

Florin Tănase a înscris primul gol în tricoul lui Al-Akhdoud, echipa la care s-a transferat în această vară după despărțirea de Al-Jazira. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK

Internaționalul român a deschis scorul în minutul 23, în partida cu Al-Fateh din etapa a 2-a din campionatul Arabiei Saudite. Fostul jucător de la FCSB a primit o pasă pe poziție viitoare și a încercat să trimită în fața porții. 

Balonul i-a revenit, iar Florin Tănase a șutat direct spre poartă și l-a învins pe portarul advers. Astfel, Florin Tănase înscrie primul gol la a doua apariție pentru Al-Akhdoud. În minutul 9, fotbalistul de 28 de ani a văzut un cartonaș galben. 

Andrei Burcă, celălalt român de la Al-Akhdoud, este titular în centrul defensivei. Fundașul naționalei României a înscris în prima etapă cu Al-Shabab din lovitură de la 11 metri. 

În cele din urmă, Al-Akhdoud a pierdut cu Al-Fateh, scor 1-3 în etapa a doua. Batna și Tello cu o „dublă” au adus victoria oaspeților. La gazde, Tănase și Burcă au fost integraliști. 

17-08-2023
17:20

Damac - Al Riyadh 2-2. Egal spectaculos între Contra și Toșca

Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, a remizat în duelul cu Al Riyadh, scor 2-2 în meciul care a deschis etapa a 2-a din campionatul Arabiei Saudite. La oaspeți, Alin Toșca a fost integralist. 

Al Riyadh a avut un avantaj de două goluri după reușitele lui Al Abbas din minutele 12, respectiv 35. Repriza secundă i-a aparținut echipei lui Cosmin Contra. Pentru Damac a redus din diferență Al Ammar în minutul 53. 

Scorul final a fost stabilit de același Al Ammar cu un gol în minutul 90+10. Este primul punct obținut de Damac în noul sezon, în timp ce Al Riyadh, echipa lui Alin Toșca, ocupă primul loc cu patru puncte după două meciuri. 

Meciurile de fotbal ale stranierilor din această săptămână încep încă de joi, 17 august. Cosmin Contra și Alin Toșca se vor duela cu ocazia partidei dintre Damac și Al Riyadh, din etapa a 2-a a campionatului Arabiei Saudite, de la ora 18:00. România are nu mai puțin de cinci reprezentanți în noul sezon din Arabia Saudită.

Ce stranieri joacă în perioada 17-21 august

Meciurile românilor din zona Golfului continuă și vineri, 18 august. Mirel Rădoi, antrenorul lui Al-Bataeh, și Cosmin Olăroiu, tehnicianul celor de la Al Sharjah, debutează în noul sezon din Emiratele Arabe Unite. Meciurile românilor vor avea loc de la ora 17:00, ora României.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Florin Tănase și Andrei Burcă vor bifa a doua apariție în tricoul celor de la Al Akhdoud. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferurile celor doi internaționali români în lotul nou-promovatei în prima ligă de fotbal a Arabiei Saudite. Tot vineri stați cu ochii pe Konyaspor și Metz, deoarece Cicâldău și Loți Boloni vor urca pe scenă.

Noua formație din Turcia a mijlocașului român joacă pe teren străin cu Antalyaspor, în timp ce antrenorul Ladislau Boloni caută prima victorie de la promovarea în Ligue 1 cu Metz pe teren propriu cu Marseille.

ADVERTISEMENT

Ce rezervă weekend-ul pentru stranieri

Weekend-ul 19-21 august va fi plin de fotbal atât în SuperLiga, cât și la nivel de stranieri. Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, joacă în deplasare cu Ulsan Hyundai, în timp ce Rangers, formația la care evoluează Ianis Hagi, joacă pe teren propriu cu Morton în Cupa Ligii din Scoția.

Nicolae Stanciu și Wuhan Three Towns caută să răzbune înfrângerea din ultima etapă în meciul din deplasare cu Chengdu Rongcheng. Radomiak Radom, echipa românului Constantin Gâlcă, primește vizita lui Warta în etapa cu numărul 5 din campionatul polonez.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă intră în scenă Tătărușanu (Abha), Racovițan și Sorescu (Rakow), sau Răzvan Marin (Cagliari). Claudiu Bălan (Giannina), Rareș Ilie (Lausanne) și Pușcaș și Drăgușin (Genoa) încheie ziua de sâmbătă, care garantează spectacol.

Show-ul continuă duminică cu Mircea Lucescu (Dinamo Kiev), Liviu Antal (Zalgiris) sau Adrian Mutu (Neftchi Baku). Păun și Sefer joacă în Israel la Hapoel Beer Sheva, în timp ce Răzvan Lucescu debutează în noul sezon cu PAOK.

ADVERTISEMENT

Tot duminică toți ochii vor fi pe Raul Opruț, la Kortrijk, în Belgia, dar și pe Dennis Man și Mihăilă care încep sezonul la Parma pe teren propriu împotriva lui FeralpiSalo, în prima etapă din Serie B.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze