Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Strategia lui Hagi la Farul, falimentară? „Riscă mult cu tinerii!”

Bănel Nicoliță și Robert Niță au vorbit despre strategia lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Analiștii sunt de părere că tehnicianul și-a asumat înfrângerea cu Buzău din cupă.
03.11.2023 | 11:23
Strategia lui Hagi la Farul falimentara Risca mult cu tinerii
Bănel Nicoliță și Robert Niță au vorbit despre strategia lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Analiștii sunt de părere că tehnicianul și-a asumat înfrângerea cu Buzău din cupă. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a pierdut duelul din deplasare cu Gloria Buzău în Cupa României, scor 0-1. Bănel Nicoliță și Robert Niță au vorbit despre strategia lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Analiștii sunt de părere că planul tehnicianului este unul asumat.

Gheorghe Hagi, riscă mult cu tinerii de la Farul Constanța

La FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță este de părere că Gheorghe Hagi riscă cu tinerii de la Farul Constanța. Fostul jucător a fost antrenat la Viitorul de tehnician și susține că acesta este planul său, fiind sigurul antrenor din România care își asumă acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine cea mai mare surpriză este Farul. Îmi pare rău de domnul Hagi. Trece printr-o perioadă foarte grea, se vede și în campionat. Nu își găsește ritmul, nu găsește cel mai bun 11. Singurul care cred eu că a confirmat este Budescu. Restul sunt în grafic.

A folosit și o echipă cu foarte mulți tineri. Acesta este domnul Hagi, îți dă încredere. În momentul în care a băgat cei mai tineri copii, își asumă omul. Nu este genul care să dea vina pe altcineva. Cel mai bine este să ajungi la Constanța, la domnul Hagi, pentru că acolo ai șanse mari să debutezi cât mai repede. Decât dacă te duci la FCSB sau la alte cluburi, unde e mult mai greu să ajungi să joci la echipa mare sau să ai șansa să joci un meci întreg.

ADVERTISEMENT

Aici (n.r. la Farul) ai șansa să joci 2-3 meciuri titular, chiar dacă ai 15-16 ani. Când eram la Viitorul, Coman a debutat cu mine, Ianis Hagi. Erau mulți copii când eram eu acolo, care au debutat la 15 și la 16 ani. Unii chiar aveau 14 ani și ceva și făceau antrenament cu noi.

Pentru mine e o bucurie mare să văd un om care are încredere în tineri.E foarte greu, în ziua de astăzi, ca un club să aibă răbdare și să riște așa cum riscă domnul Hagi. Nu am văzut un om care să aibă o așa răbdare”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Strategia lui Hagi la Farul, falimentară?

Robert Niță a vorbit despre strategia lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA este de părere că planul tehnicianului este unul bun, cu care a reușit să câștige și campionatul în sezonul trecut.

“Farul dacă va câștiga în etapa 15 are asigurată prezența în primele 6. Strategia domnului Hagi la Farul este de a da credit tinerilor și este singurul dintre antrenorii din România care nu se vaită că îl încurcă tinerii. Domnul Hagi, cu strategia asta, câștigă campionatul anul trecut având 7 tineri în echipă.

ADVERTISEMENT

5 care erau mereu în echipă și 2 care intrau pe parcurs. La alții (n.r. dau roade) în 15 ani cu jucători cumpărați de la domnul Hagi și nu ajung în situația asta. Cupa este o competiție, unde domnul Hagi dorește să evalueze toți componenții lotului, chiar dacă vorbim despre copii de 16-17 ani, vrea să îi vadă la niște meciuri oficiale, cu miză.  Din păcate pentru unii, cu toată încrederea care li se acordă, nu confirmă. Este un parcurs în Cupa României asumat”, a spus Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Stradegia și riscurile lui Gheorghe Hagi

ADVERTISEMENT