Sport

Gică Hagi, „fiert” după Buzău – Farul 1-0: „Am făcut prea puțin!”

Gică Hagi a fost supărat după înfrângerea suferită în Cupa României Betano, în duelul din deplasare cu Gloria Buzău, scor 0-1.
02.11.2023 | 19:48
Gica Hagi fiert dupa Buzau  Farul 10 Am facut prea putin
Gică Hagi, un car de nervi după Buzău - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” a explicat că a folosit mulți tineri, pentru că asta își dorește să promoveze la Farul, însă acest lucru nu trebuie să fie un impediment, ci o șansă de care să profite tinerii fotbaliști.

Gică Hagi, supărat după Buzău – Farul

Gică Hagi a fost supărat după înfrângerea suferită de Farul în duelul din deplasare cu Gloria Buzău, meci din runda a doua a fazei grupelor Cupei României Betano:

ADVERTISEMENT

„Am venit cu o echipă tânără, mulți jucători au avut probleme de sănătate. Avem meciuri importante care vin repede. Am dat oportunitatea tinerilor, care sunt la echipele naționale.

Joacă, trebuiau să arate în fața unei echipe puternice din Liga 2. Trebuiau să arate mai mult, a lipsit personalitatea, au făcut prea puține pe teren, mă așteptam la mai mult din partea lor”.

ADVERTISEMENT

„Nu e suficient să pasezi și să alergi!”

„Nu e suficient să pasezi și să alergi, ai și dueluri. Asta facem noi ca club, dăm încredere tinerilor, vrem să se dezvolte, e important că ei au prins încredere.

Nu sunt mulțumit pentru că mă așteptam la mai multe din partea jucătorilor cu experiență, mă așteptam la mai mult și de la cei din teren. În continuare mergem pe identitatea noastră”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci frumos, cred că publicul s-a bucurat, trebuia să facem mai mult, să arătăm mai mult. Nu mai aveam nimic de pierdut, dar am făcut prea puțin în seara asta.

Vom vedea ce va fi, mai avem două zile, avem un meci important acasă, pe care trebuie să-l câștigăm. Suntem acolo, trebuie să strângem rândurile, să jucăm mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ataci, nu marchezi sau nu-ți place să marchezi, ce să mai zic. Bravo lui Dumitrache, joacă pentru el, a făcut-o bine, ajută Buzăul și mă bucur pentru el”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT