Sport

“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 13:30. Dan Șucu, invitatul special al lui Robert Niță

Dan Șucu vine la „Suflet de rapidist”, marți, 3 octombrie, ora 13:30. Patronul echipei de fotbal a Rapidului este super invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu.
02.10.2023 | 18:21
Suflet de rapidist editie de colectie marti ora 1330 Dan Sucu invitatul special al lui Robert Nita
Dan Șucu vine la „Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Patronul Rapidului este super invitatul lui Robert Niță. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu este super invitatul lui Robert Niță la emisiunea marca FANATIK SUFLET DE RAPIDIST”, care face spectacol în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Noua ediție incendiară va avea loc marți, 3 octombrie, ora 13:30 și va putea fi urmărită LIVE doar pe www.fanatik.ro.

Dan Șucu vine la „Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Patronul Rapidului este super invitatul lui Robert Niță

SUFLET DE RAPIDIST” revine în forță cu dezvăluiri spectaculoase ale unui invitat de top, care vor ajunge direct la sufletul suporterilor rapidiști. În fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA, fostul jucător al Rapidului, dar și specialist la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Super invitatul special de marți, 3 octombrie, ora 13:30 este nimeni altul decât Dan Șucu, finanțatorul care a schimbat fața echipei de fotbal a Rapidului de la startul implicării sale în primăvara anului trecut.

De fiecare dată la „SUFLET DE RAPIDIST” își vor face apariția legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile „alb-vișiniu”. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu vine la „SUFLET DE RAPIDIST” cu informații de interes și dezvăluiri spectaculoase despre tot ce mișcă la Rapid. Acționarul majoritar al „alb-vișiniilor” este cel mai în măsură să ne vorbească despre situația actuală a clubului. Finanțatorul ne va vorbi despre șansele echipei sale la titlu, despre competiția cu Gigi Becali sau despre momentele de tensiune din Giulești.

Rapid traversează o formă excelentă, reușind să ajungă la 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri. Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, tandem cu… greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

SUFLET DE RAPIDIST”, cea mai nouă emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”SUFLET DE RAPIDIST”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”SUFLET DE RAPIDIST” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”SUFLET DE RAPIDIST” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță! Horia Ivanovici vă așteaptă cu invitați consacrați, dar și cu multe surprize!

SUFLET DE RAPIDIST” o să vă delecteze în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

Edițiile emisiunii pot fi urmărite ÎN PREMIERĂ în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Horia Ivanovici despică în 4X4 firul fotbalului românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai fenomenului.

FANATIK SUPERLIGA și SUFLET DE RAPIDIST, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT