Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culise despre strategia de titlu a lui Șucu. „Avion la Suceava, avion la Sibiu”

Rapid vrea un trofeu în acest sezon, iar giuleștenii sunt foarte atenți la condițiile pe care le au jucătorii.
29.09.2023 | 17:43
Culise despre strategia de titlu a lui Sucu Avion la Suceava avion la Sibiu
Rapid a închiriat chartere pentru deplasările la Botoșani și Sibiu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapjd a reușit să o învingă pe FC Botoșani în Cupa României, scor 3-1, în deplasare, iar acum elevii lui Cristiano Bergodi se pregătesc de meciul cu Hermannstadt, din campionat.

Rapid a mers cu charter la Botoșani, va face la fel și la Sibiu

Pentru a fi siguri că jucătorii vor beneficia de cele mai bune condiții în cele două deplasări, conducătorii Rapidului au decis să facă o investiție de 25.000 de euro la meciurile cu FC Botoșani și Hertmannstadt, informație oferită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Echipa a zburat cu charter până la aeroportul Salcea, aflat la 30 de minute de Botoșani, iar mai apoi, după meci, tot de la Salcea au zburat spre Sibiu, tot cu un charter.

Mă bucur că vorbim la superlativ despre Rapid, despre condițiile care sunt acolo. Mă bucur că cei din patronat, președintele, tot ceea ce înseamnă administrativ, au înțeles că performanță înseamnă să investești.

ADVERTISEMENT

Trebuie să investești nu doar în aducerea de jucători, în salarii, trebuie să oferi condiții zi de zi. La Rapid sunt premisele pentru a se face performanță. La meciul de ieri de Cupă, echipa pleacă cu un charter închiriat la Suceava, unde i-a așteptat un autocar.

Merg cu autocarul la Botoșani, joacă, câștigă meciul, fără emoții, așa cum s-a întâmplat și cu CFR. Au plecat direct după meci cu autocarul la Suceava, iar de la Suceava direct cu charter la Sibiu, pentru a se odihni acolo și pentru a pregăti meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

O operațiune care costă peste 25.000 de euro, dar și-au dat seama că fără să investești zi de zi nu se poate. Mă bucur că vorbim de condițiile astea la Rapid, mă bucur că echipa leagă victorii. Cupa este importantă pentru că poți merge în competițiile europene.

Uite că acolo lucrurile, și la nivel fotbalistic, și la nivel administrativ merg spre bine, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare, chiar dacă echipa a trecut printr-un moment greu după plecarea lui Mutu cu patru zile înainte de startul campionatului și instalarea lui Bergodi, care se dovedește, așa cum a fost și Mutu, cartea câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Cu charter, hotel și tot, deplasarea la Botoșani a fost 25.000 de euro. Echipa stă la hoteluri de 4-5 stele.  Sibiul nu este un oraș ieftin. Îți dai seama că nu poți, fiind două meciuri legate, cupă-campionat, nu poți lua 18 jucători în lot.

Trebuie să facă deplasarea 24-25 de jucători plus staff-ul, doctori, maseori. Se acumula oboseală astfel”,  a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30.

Rapid

ADVERTISEMENT