Sport

“Suflet de rapidist”, marți, 20 februarie, ora 13:30. Robert Niță vă așteaptă alături de Claudiu Petrila

”Suflet de rapidist” vă așteaptă, marți, 20 februarie, ora 13:30. Invitatul emisiunii va fi Claudiu Petrila, jucătorul transferat definitiv de la CFR Cluj.
19.02.2024 | 16:10
Suflet de rapidist marti 20 februarie ora 1330 Robert Nita va asteapta alaturi de Claudiu Petrila
“Suflet de rapidist”, marți, 20 februarie, ora 13:30. Robert Niță vă așteaptă alături de Claudiu Petrila. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, 20 februarie, de la ora 13:30, “Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de colecție, ce se va desfășura într-un format live și exclusiv pe www.fanatik.ro. Invitatul special al acestei ediții este atacantul Claudiu Petrila, omul care a lăsat o impresie bună de la venirea în Giulești.

“Suflet de rapidist”, marți, 20 februarie, ora 13:30. Claudiu Petrila e invitatul lui Robert Niță

După ce a absentat motivat de la ultimele ediții, fiind alături de fiul său Andreas, jucător la FC Voluntari, care a fost operat la ligamentul încrucișat al piciorului drept, la Madrid, Robert Niță se întoarce cu forțe proaspete marți, 20 februarie, ora 13:30, și va fi iarăși la cârma unei noi ediții de ”Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea moderată de fostul jucător al Rapidului și specialist la FANATIK SUPERLIGA, promite să aducă în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului “alb-vișiniu”. Alături de Robert Niță va fi și Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

Invitat special al ediției de marți, 20 februarie, atacantul Claudiu Petrila va vorbi despre motivele care l-au făcut să vină în Giulești și ce șanse sunt ca Rapidul să-și îndeplinească marele vis de a cuceri titlul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila are 4 goluri și 6 assist-uri în actualul sezon, iar cifrele sale au impresionat într-atât de mult încât șefii Rapidului nu au mai stat pe gânduri și în această iarnă l-au transferat definitiv de la CFR Cluj.

Această ediție de “Suflet de rapidist” se anunță a fi una memorabilă, cu momente de neratat pentru toți iubitorii fotbalului și suporterii Rapidului. Emisiunea va pune în lumină povestea captivantă a clubului și va oferi privitorilor ocazia de a se conecta mai profund cu personalitățile care au contribuit la gloria și succesul echipei.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist”, disponibilă pe toate canalele de social media

Nu ratați întâlnirea cu istoria și emoția din spatele scenei Rapidului, într-un interviu exclusiv cu atacantul Claudiu Petrila. Emisiunea “Suflet de rapidist” din 20 februarie va fi transmisă live pe www.fanatik.ro și va aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru culorile “alb-vișinii”.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită din nou marți, 2o februarie, în cadrul emisiunii “Suflet de rapidist”, un proiect marca FANATIK care aduce în prim-plan nu doar legende ale fotbalului rapidist, ci și personalități reprezentative din întreg universul sportului în Giulești. Superbet, cu entuziasmul său pentru sport, sponsorizează această emisiune dedicată cu pasiune rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare  vor fi difuzate și pot fi urmărite la o calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune. De la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK, la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanii vor avea acces la conținutul captivant și la atmosfera unică creată de “Suflet de rapidist”. Nu pierdeți spectacolul și pasiunea pentru Rapid, fiecare marți de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO!

“Suflet de rapidist” este cea mai recentă emisiune de pe FANATIK și poate fi urmărită live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, începând cu ora 13:30. Premiera fiecărei ediții va avea loc în fiecare joi de la ora 10:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT