Sport

“Suflet de rapidist”, marți, 28 noiembrie, ora 14:30. Robert Niță vă așteaptă alături de Virgil Drăghia

”Suflet de rapidist” vă așteaptă, marți, 28 noiembrie, ora 14:30. Invitatul emisiunii va fi Virgil Drăghia, un portar crescut în curtea giuleștenilor.
27.11.2023 | 17:15
Suflet de rapidist marti 28 noiembrie ora 1430 Robert Nita va asteapta alaturi de Virgil Draghia
Virgil Draghia este invitatul emisiunii "Suflet de rapidist". foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Marți, 28 noiembrie, de la ora 14:30, “Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de colecție, ce se va desfășura într-un format live și exclusiv pe www.fanatik.ro. Invitatul special al acestei ediții este portarul Virgil Drăghia, o figură bine cunoscută din lotul Rapidului.

“Suflet de rapidist”, marți, 28 noiembrie, ora 14:30. Virgil Drăghia e invitatul lui Robert Niță

Emisiunea moderată de Robert Niță, fostul jucător al Rapidului și specialist la FANATIK SUPERLIGA, promite să aducă în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului “alb-vișiniu”. Alături de Robert Niță va fi și Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Invitat special al ediției de marți, 28 noiembrie, portarul Virgil Drăghia va oferi privitorilor o perspectivă unică asupra experienței sale la Rapid și va împărtăși povești captivante despre parcursul său în lumea fotbalului.

Virgil Drăghia, un nume binecunoscut în rândul suporterilor Rapidului, va aduce în atenția publicului pasiunea și dedicarea sa pentru club și va contribui la atmosfera incendiară a emisiunii. Fanii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre portarul care apără poarta Rapidului și să descopere amintiri unice din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Această ediție de “Suflet de rapidist” se anunță a fi una memorabilă, cu momente de neratat pentru toți iubitorii fotbalului și suporterii Rapidului. Emisiunea va pune în lumină povestea captivantă a clubului și va oferi privitorilor ocazia de a se conecta mai profund cu personalitățile care au contribuit la gloria și succesul echipei.

“Suflet de rapidist”, disponibilă pe toate canalele de social media

Nu ratați întâlnirea cu istoria și emoția din spatele scenei Rapidului, într-un interviu exclusiv cu portarul Virgil Drăghia. Emisiunea “Suflet de rapidist” pe 28 noiembrie va fi transmisă live pe www.fanatik.ro și va aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru “alb-vișinii”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită din nou marți, 28 noiembrie, în cadrul emisiunii “Suflet de rapidist”, un proiect marca FANATIK care aduce în prim-plan nu doar legende ale fotbalului Rapid, ci și personalități reprezentative din întreg universul sportului în Giulești. Superbet, cu entuziasmul său pentru sport, sponsorizează această emisiune dedicată cu pasiune rapidiștilor.

Pe rețelele de socializare  vor fi difuzate și pot fi urmărite la o calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune. De la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK, la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanii vor avea acces la conținutul captivant și la atmosfera unică creată de “Suflet de rapidist”. Nu pierdeți spectacolul și pasiunea pentru Rapid, fiecare marți de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist” este cea mai recentă emisiune de pe FANATIK și poate fi urmărită live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, începând cu ora 13:30. Pentru a aduce și mai multă anticipare, premiera fiecărei ediții va avea loc în fiecare joi de la ora 10:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT