Sport

Daniel Niculae, interdicție uluitoare anti-Steaua. „Mă zgârie pe retină când văd!”

Daniel Niculae, declarații surprinzătoare la „Suflet de rapidist”. Ce pățesc angajații Rapidului care au venit îmbrăcați în roșu și albastru.
05.11.2023 | 12:48
Daniel Niculae interdictie uluitoare antiSteaua Ma zgarie pe retina cand vad
Daniel Niculae, dezvăluiri fabuloase despre rivalitatea cu Steaua și FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a fost invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu la emisiunea „Suflet de rapidist”. Președintele Rapidului a șocat din nou când a venit vorba de rivalii de la Steaua

Daniel Niculae are alergie la culorile roșu și albastru: „Pe mine mă zgârie pe retină”

Întrebat dacă FCSB – Rapid este un derby, Daniel Niculae a dat un răspuns savuros la „Suflet de rapidist”„Eu când văd anumite culori în fața ochilor… Știi foarte bine că impun și o anumită ținută pe la birou. Dacă pe mine mă zgârie pe retină? N-ar fi frumos. Au început să învețe”.

ADVERTISEMENT

Oficialul Rapidului a dezvăluit ce a pățit o angajată a clubului Rapid: „Cineva și-a schimbat o pereche de încălțări la care ținea foarte-foarte mult. Aveau o alăturare de culori care nu-și avea… Alăturarea anumitor culori ar trebui să-i zgârie și pe ei. Trebuie să simtă, chiar dacă unii n-au simțit-o. 

Robert Niță a savurat răspunsul lui Daniel Niculae: „Asta e interesant. Deci tu i-ai sfătuit pe angajații Rapidului să nu vină în culorile astea îmbrăcați. Eu nu văd meciul ăsta ca un derby”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, savuros: „Eu vreau să câștig și împotriva lui Sepsi că joacă tot în alte două culori”

Lucian Ionescu l-a completat pe Daniel Niculae: „Atâta timp cât trebuie să o simtă angajații din alte departamente, și care n-au venit ca rapidiști, atâta timp cât trebuie să o simtă dragostea față de Rapid, trebuie să simtă și antipatia către unele echipe. Da, e antipatie. Eu ca rapidist nu o să suport niciodată FCSB, Steaua sau Dinamo. N-am cum!

„Nico” a continuat în același registru și și-a arătat antipatia și față de Dinamo : „Eu am pus că atâta timp cât văd roș-albastru alăturat și echipe cu numele rivalelor noastre de o viață îl consider derby. Eu vreau să câștig și împotriva celor de la Sepsi că joacă tot în alte două culori”.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu a povestit un alt episod din trecut, când a fost mustrat de galeria Rapidului: „Exact ce spunea Nico simțea și tribuna. Am jucat cu PSG și am primit de la oficialii lor un tricou de joc foarte mișto. Mi se părea wow. Urma să jucăm cu Steaua sau Dinamo. 

Vin ca boul la Giulești, eu mândru, îmbrăcat cu tricoul. Corsicanu și băieții din galerie își pregăteau bannerele, le agățau de gard. Vine Gigi la mine și zice: ‘Bă, ce faci, mă?’. ‘Ce fac Gigi?’.

ADVERTISEMENT

‘Bă, tu ești sănătos? Așa vii îmbrăcat?’. ‘Ce-i mă, ce-am făcut?!’. ‘Bă, nene, esti cu roșu și albastru’. Și pe urmă mi-aam dat seama. Și acum am tricoul acasă, dar nu m-am mai dus niciodată cu el. Culori care te irită, cum spune și Nico.  

„Suflet de rapidist” e LIVE DOAR pe FANATIK.RO în fiecare miercuri, de la 13:30.Emisiunea poate fi urmărită ulterior ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, în fiecare joi, de la 10:30.

Daniel Niculae are alergie la culorile roșu și albastru. Ce pățesc angajații Rapidului

ADVERTISEMENT