Sport

„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Mihai Iosif, super invitatul show-ului moderat de Robert Niță şi Lucian Ionescu

Mihai Iosif vine la „Suflet de rapidist”. O emisiune tip podcast, moderată de Robert Niță, în fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul Fanatik.ro.
21.08.2023 | 21:18
Suflet de rapidist marti ora 1330 Mihai Iosif super invitatul showului moderat de Robert Nita si Lucian Ionescu
„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. „Miță” Iosif, super invitatul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif este super invitatul celei de-a patra emisiuni „SUFLET DE RAPIDIST”. Cel mai iubit dintre rapidiști vine în studio și promite show alături de Robert Niță și Lucian Ionescu, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Iosif, invitat la „SUFLET DE RAPIDIST”, marți, ora 13:30

După Cristi Săpunaru, Daniel Pancu și Adrian Iencsi, un alt mare iubitor al Rapidului se destăinuie în cea mai nouă emisiune de tip podcast. De altfel, în cadrul fiecărei noi ediții a emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST” vor fi invitate legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul „alb-vișiniu”. Superbet este sponsorul principal al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Cei doi rapidiști sunt împreună gazdele permanente ale noii emisiuni marca FANATIK. Aflată la a patra ediție, invitatul special de marți, 21 august, ora 13:30 la „SUFLET DE RAPIDIST” este Mihai Iosif.

Mihai Iosif își va pune sufletul pe tavă rapidiștilor și va vorbi despre cele mai frumoase momente petrecute la Rapid. O ediție pe care niciun suporter al Rapidului nu trebuie să o rateze.

ADVERTISEMENT

Rapidistul pasionat de poezie și rime e liber de contract după despărțirea de Minaur Baia Mare și analizează ultimele nouătăți de la Rapid. Vom afla și concluziile sale după victoria spectaculoasă cu Farul.

„SUFLET DE RAPIDIST”, toate detaliile despre o nouă emisiune marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial. „SUFLET DE RAPIDIST” începe imediat după emisiunea moderată de Horia Ivanovici, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță a rămas în inimile suporterilor rapidiști și a demonstrat în nenumărate rânduri că are „SUFLET DE RAPIDIST”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” este o mare provocare și onoare pentru el.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că „SUFLET DE RAPIDIST” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO, „va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: