Fotbal intern

Suma astronomică pe care a refuzat-o Gică Hagi. Când revine ”Regele” pe bancă

09.03.2021 | 23:43
Suma astronomică pe care a refuzat-o Gică Hagi. Când revine ”Regele” pe bancă
Gică Hagi FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi va reveni în fotbal în această vară, cel puţin aşa susține cumnatul său, Gică Popescu. Acesta a mai spus și ce sumă amețitoare a refuzat Hagi, în perioada în care a stat departe de gazon.

Gică Hagi a decis să facă un pas în spate și nu a mai pregătit nicio echipă din august anul trecut când a ”demisionat” din funcția de manager tehnic al propriei echipe, FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp nu a dus lipsă de oferte dar, fidel principiului de a nu prelua o echipă în plin campionat, a refuzat toate propunerile. Una dintre aceste era faraonică.

Suma astronomică pe care a refuzat-o Gică Hagi

Gică Popescu, președintele clubului de fotbal patronat de Gică Hagi, a dezvăluit că una dintre ofertele pe care le-a primit în ultimele luni era faraonică din punct de vedere financiare.

ADVERTISEMENT

”A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa. I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

În vârstă de 56 de ani, Hagi a debutat ca antrenor pe banca echipe naționale a României. Le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timișoara, FCSB și Viitorul Constanța.

Revine la vară

Gică Popescu a menționat pentru sursa citată și când este dispus Hagi să revină în antrenorat. Se va întâmpla în această vară, dacă va găsi proiectul potrivit.

ADVERTISEMENT

”Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. Deja Gică mi-a zis, un an mi-ajunge, din vară mă întorc. 

Vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa”, a mai spus Popescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri