Life

Suma cerută de o româncă pentru o zi de muncă acasă la Cristina Șișcanu: ”Ați înnebunit?”

Cristina Șișcanu a trăit un șoc atunci când a aflat suma cerută de o română pentru o zi de muncă la ea în casă. Vedeta a fost revoltată.
25.01.2024 | 09:22
Suma ceruta de o romanca pentru o zi de munca acasa la Cristina Siscanu Ati innebunit
Suma cerută de o româncă pentru o zi de muncă acasă la Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a fost uimită când a aflat suma cerută de o româncă pentru o zi de muncă la ea acasă. Vedetei nu îi vine să creadă ce ”pretenții” au anumite persoane, doar pentru a face curățenie.

Suma cerută de o româncă pentru o zi de muncă acasă la Cristina Șișcanu

Cristian Șișcanu prezintă o emisiune la Metropola Tv. Dincolo de asta, vedeta mai este implicată și în alte proiecte. Drept urmare, timp personal nu prea are, așa că e nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Într-o postare publicată pe contul personal de socializare zilele trecute, Cristina Șișcanu spunea că își caută o femeie care să o ajute cu curățenia prin casă. Vedeta spunea că va fi extrem de ocupată, așa că are nevoie de ajutor.

În postare, Cristina Șișcanu dezvăluia că femeia respectivă trebuie să se integreze în familie. De asemenea, aceasta trebuie să fie implicată, iar programul ar fi de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult, iar răspunsurile și propunerile au început să curgă. Deși se gândea la niște sume rezonabile, vedeta a rămas șocată când a primit o propunere de colaborare din partea unei românce.

Ce salariu i-a cerut o româncă vedetei pentru a-i face curățenie în casă? Cristina Șișcanu spune că o femeie care venea singură cu un aspirator special, dar și cu detergenți și alte lucruri necesare cerea 1.000 de lei pe zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta, șocată de propunerea femeii

Pentru această sumă, femeia stătea o zi întreagă să facă curat. Asta în condițiile în care vedeta a spus că are nevoie de o persoană care să fie zilnic în casă și să se ocupe de toate treburile.

Când a aflat prețul, vedeta a fost șocată. Mai mult de atât, aceasta a aflat că dacă femeia ar veni săptămânal la ea, la finalul lunii aceasta ar încasa un salariu de 20.000 de lei, o sumă ireală în opinia vedetei.

ADVERTISEMENT

După întreaga experiență, Cristina Șișcanu le-a cerut oamenilor să aibă o viziune reală asupra anumitor lucruri. Totodată, ea le-a cerut și un nou sfat internauților. Vedeta vrea să știe ce tip de plată e mai avantajoasă, cea pe oră, sau cea pe zi.

„Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?

1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și toamna îmi răspunde: ”da”. 

20.000 de lei vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”, a spus Cristina Șișcanu în clipul video publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume