Life

Suma colosală pe care Florin Dumitrescu o plătește lunar pentru a scăpa de kilogramele în plus. Unii dau atât pe o mașină!

Florin Dumitrescu s-a pus pe slăbit și scoate bani grei din buzunar pentru a ajunge să aibă corpul pe care și-l dorește.
25.08.2023 | 19:32
Suma colosala pe care Florin Dumitrescu o plateste lunar pentru a scapa de kilogramele in plus Unii dau atat pe o masina
Chef Florin Dumitrescu plătește bani mulți pentru a slăbi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a luat o decizie radicală după ce a acumulat câteva kilograme în plus în vacanța de vară. Bucătarul de la Chefi la cuțite s-a apucat de sală și urmează un regim alimentar gândit de un nutriționist, iar pentru asta plătește bani grei lunar.

Suma ireală pe care Florin Dumitrescu o plătește pentru a slăbi

Florin Dumitrescu plătește pentru deciziile sale, la propriu și la figurat. Căci, după ce a anunțat că s-a răsfățat vara aceasta și a acumulat câteva kilograme în plus, a decis că este momentul pentru o schimbare.

ADVERTISEMENT

Astfel că s-a apucat de sală, dar nu oricum și nu oriunde. Vedeta de la Antena 1 merge la Stejarii Country Club, după cum a dezvăluit într-o postare pe Facebook. Aici, prețul unui abonament lunar este de 10.000 de lei.

Iar cine vrea și ajutorul unui nutriționist, așa cum este și cazul lui Florin Dumitrescu, la prețul menționat anterior se mai adaugă 5.000 de lei, conform cancan.ro. Astfel, vedeta plătește într-o lună, din dorința de a slăbi, prețul pe care unii români îl achită pentru o mașină.

ADVERTISEMENT

„Activitatea fizică este motorul unei vieți sănătoase și fericite. Bineînțeles, susținută de mâncare bună. Iar la asta dacă mai adaugi și fericirea de acasă, practic nu mai ai nimic de făcut, doar să te uiți la Chefi la Cuțite!”, a transmis Florin Dumitrescu pe Facebook, în dreptul fotografiei de la sală.

De curând, identitatea i-a fost furată

Zilele trecute, Florin Dumitrescu a făcut un apel disperat în mediul online, după ce identitatea i-a fost furată. Bucătarul chef a ajuns victima escrocilor, care au creat conturi false folosindu-se de numele și fotografiile sale.

ADVERTISEMENT

Așa se face că mai mulți urmăritori de-ai săi au primit mesaje jignitoare sau unele în care li s-au cerut bani. Juratul de la Chefi la cuțite a ținut să precizeze că nici el, nici persoanele din echipa sa nu se află în spatele acestor texte.

„Nu v-aș cere vreodată bani sau și mai mult, nu aș face cuiva avansuri. S-a întâmplat în ultimele zile să primesc multe mesaje de la doamne cu printscreenuri cu conversaţii de acest gen. Aceste mesaje nu au fost trimise de mine sau de oamenii care au acces la conturile oficiale de comunicare.

ADVERTISEMENT

Cum de altfel nu au fost trimise nici de pe paginile gestionate de noi. Nu există o pagină de Instagram, Facebook, Tiktok sau YouTube cu scop personal de pe care să se comunice cu voi, cei care ați ales sa dați follow. Nu fiți naivi, vă rog”, a transmis Florin Dumitrescu în mediul online.

ADVERTISEMENT