Life

Suma imensă pe care Dorian Popa a cheltuit-o pe adidaşii săi: “Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat”

Dorian Popa a dezvăluit suma imensă pe care a cheltuit-o pe adidașii săi. Vloggerul are o colecție impresionantă de încălțăminte sport de la branduri de renume.
25.03.2022 | 14:26
Suma imensa pe care Dorian Popa a cheltuito pe adidasii sai Valoarea lor a mai scazut de cand iam cumparat
Dorian Popa a investit o sumă uriașă în adidașii săi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa le-a prezentat fanilor din mediul online colecția sa de încălțăminte sport și a dezvăluit și suma imensă pe care a cheltuit-o pe adidașii achiziționați în ultimii ani. Cântărețul este pasionat de acest tip de încălțări și a cumpărat numai de la branduri foarte cunoscute.

Suma imensă pe care Dorian Popa a cheltuit-o pe adidaşii săi

În cadrul unui vlog postat acum câteva zile pe canalul de YouTube, Dorian Popa le-a spus urmăritorilor cât de mult a cheltuit pe adidașii săi, iar suma este uriașă.

ADVERTISEMENT

Vloggerul le-a cerut oamenilor să nu îl judece, pentru că este pasionat de adidași și i-a colecționat în număr mare. Actorul a ținut să precizeze că își va cumpăra mereu încălțăminte sport, fie că este sau nu o investiție bună.

Suma pe care a investit-o în adidași ajunge la aproximativ 40.000 de euro.

„Nu aruncați cu pietre în mine, am mi-am dat seama de o chestie foarte mișto. Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. (…)

ADVERTISEMENT

Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși”, a spus acesta pe YouTube.

Dorian Popa a prezentat o pereche de pantofi sport de la Versace, în valoare de 10.000 de euro.

„Primii dintre cei Versace pe care i-am cumpărat, știu că îi are și Selly. Sunt extrem de greu de întreținut. O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi.”, a adăugat vloggerul.

ADVERTISEMENT

Are perechi de adidași și de la alte mărci cunoscute, dar și costisitoare. De la brandul Off-White are mai multe perechi pentru care a scos din buzunar aproximativ 7.200 de euro, iar de la Balmain deține trei perechi în valoare de 3.000 de euro.

În final, Dorian Popa a făcut un calcul și a ajuns la aproximativ 32.000 de euro, însă mai sunt și perechi pe care nu le-a prezentat în cadrul vlogului.

ADVERTISEMENT
Tags: