Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suma uriaşă care trebuie investită la Dinamo ca să revină în lupta la titlu: “Ţiriac şi Lucescu ar putea da mult mai mult”

Ce sumă uriașă trebuie investită la Dinamo pentru a reveni în lupta pentru titlu. Victor Becali este convins că Țiriac și Lucescu pot investi chiar și mai mult.
18.02.2024 | 12:04
Suma uriasa care trebuie investita la Dinamo ca sa revina in lupta la titlu Tiriac si Lucescu ar putea da mult mai mult
Suma uriaşă care trebuie investită la Dinamo ca să revină în lupta la titlu: “Ţiriac şi Lucescu ar putea da mult mai mult” . sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo se luptă să se salveze de la retrogradarea din SuperLiga, însă „câinii roșii” speră ca situația să se îmbunătățească în viitor. Victor Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA de cât trebuie să se investească pentru ca trupa din Ștefan cel Mare să revină în lupta la titlu.

Suma uriaşă care trebuie investită la Dinamo ca să revină în lupta la titlu: “Ţiriac şi Lucescu ar putea da mult mai mult”

Victor Becali a intrat în direct și a avut un anunț uriaș pentru suporterii lui Dinamo: se face noul stadion. Odată cu aprobarea construirii arenei din Ștefan cel Mare se așteaptă să se alăture și alți investitori la proiectul lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Agentul știe cât ar trebui să fie investit la Dinamo pentru a reveni în lupta pentru titlu cu FCSB, CFR Cluj sau Rapid în anii care urmează. Victor Becali spune că Ion Țiriac și Mircea Lucescu sunt printre posibili investitori care ar putea să scoată „câinii roșii” din situația actuală.

„Trebuie să fie oameni cu forță financiară. Din punctul meu de vedere ca să ajungi să te bați cu FCSB, CFR Cluj și Rapid, care vine tare din urmă trebuie să investești cinci milioane în plus față de ei în fiecare an. Spun vizavi că toată lumea spune că dacă se face stadionul gata, nu e așa.

ADVERTISEMENT

Dacă vine Țiriac cu Lucescu pot băga mult mai mult, nu doar atât. La nivel de declarații, Borcea nu are cum să nu vină pentru că a fost copilul lui Dinamo, a fost în galeria nu are cum să nu fie aproape de Dinamo. Spune că ar veni lângă Dinamo, dar nu într-o funcție de conducere.

Nu mai poate să facă, a trecut prin atâtea. Nu e o muncă ușoară să reconstruiești o echipă, îți trebuie bani și pricepere că nu sunt suficienți numai banii. Se leagă una de alta (n.r. construirea noului stadion și venirea investitorilor), dar stadionul ăsta va mai dura câțiva ani de zile. Dacă ar veni niște investitori ar putea să pregătească revenirea pe stadion mai frumoasă”, spune Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Cel mai important anunț pentru Dinamo: „Va începe stadionul”

S-a semnat acordul mediu pentru stadionul din Ștefan cel Mare, iar perioada pribegiei se apropie de final la Dinamo. Victor Becali anunță că și arena din Timișoara va fi modernizată, la fel cum se va întâmpla și în Capitală.

„Am văzut niște știri că s-a semnat acordul de mediu pentru stadion și la Dinamo și la Timișoara. Îmbucurător e faptul că lucrurile se mișcă. Două stadioane pentru două echipe importante. Și la Timișoara, nu știu acum câte echipe sunt, dar e un oraș mare și poate reușește cineva să facă o unire. Dar acolo trebuie o unire mare, ca la Timișoara, să se facă o unire între Timișoare (n.r. – râde).

ADVERTISEMENT

(n.r. – știți dacă s-a dat acordul final să se facă stadionul la Dinamo?) Eu am citit că s-a semnat acordul de mediu și că s-a semnat acordul de mediu. Cred că e unul din acordurile importante pentru un stadion. Eu din câte știu se face, va începe stadionul la Dinamo. E foarte important stadionul. Eu dacă mă duc pe Dinamo, eu nu văd jucătorii pe teren. E greu să-i vezi”, a declarat Victor Becali.

ANUNT URIAS pentru Dinamo | SE FACE STADIONUL la care viseaza “cainii”

ADVERTISEMENT