Life

Suma uriașă pe care o cere Victor Slav de la statul român. Vedeta, acuzată eronat de consum de droguri

16.02.2021 | 21:58
Suma uriasa pe care o cere Victor Slav de la statul roman Vedeta acuzata eronat de consum de droguri
ADVERTISEMENT

Victor Slav cere o sumă uriașă de la statul român în cazul procesului pe care l-a intentat Poliției Rutiere în anul 2019. Fosta gazdă de la „Vulturii de noapte” a fost acuzată eronat pentru consum de droguri și vrea să i se facă dreptate. 

Fostul prezentator de la Kanal D a dat statul în judecată după ce la un control de rutină, pe Autostrada București – Ploiești a fost oprit de oamenii legii, care l-au verificat cu aparatul Drug Test. Rezultatul inițial a arătat că vedeta consumase canabis, motiv pentru care polițiștii au deschis un dosar penal.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a rămas la momentul respectiv fără permis de conducere, fiind nevoit să dea și probe biologice. După 3 luni de așteptare oamenii legii au aflat că Victor Slav nu era sub influența niciunei substanțe interzise, acesta fiind motivul pentru care cere daune.

Victor Slav, despăgubire uriașă de la statul român. Se consideră o victimă a sistemului

Victor Slav a înregistrat la momentul respectiv o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare, dosarul fiind pe rol la Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul se consideră victimă în acest caz, motiv pentru care cere statului român, prin Ministerul Finanțelor, o sumă uriașă pentru eroarea judiciară din vara lui 2019.

Vedeta nu lasă deloc garda jos și solicită statului român despăgubiri morale și materiale. Potrivit wowbiz.ro, suma se ridică la 500.000 de euro, jumătate de milion de euro, fostul „băiat de la meteo” considerându-se victimă.

ADVERTISEMENT

„Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de acel test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, spunea un apropiat de-al lui Victor Slav la momentul respectiv.

Pe de cealaltă parte, judecătorii spun că întârzierea clasării ca urmare a eliberării rezultatului de la probele biologice nu poate fi interpretată ca o eroare judiciară. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel de către Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Fostul moderator de la Kanal D speră să aibă câștig de cauză în cele din urmă, deși judecătorii au declarat că anchetarea și interogarea unei persoane asupra căreia planează suspiciunea că a comis o infracțiune reprezintă o cauză legitimă.

ADVERTISEMENT